hirdetés

NEFMI pályázati felhívás Világunk, Európa címmel

A Magyar Tudományos Akadémia Irodalomtudományi Intézete és a Nemzeti Kulturális Alap feletti rendelkezési jogot gyakorló nemzeti erőforrás miniszter nevében és jogkörében eljárva a kultúráért felelős államtitkár közös pályázatot hirdet az Európai Unió egységét, történetét, értékeit bemutató művelődéstörténeti mű megírására.

2011-es CEC ArtsLink Ösztöndíj Pályázat

A pályázhat kortárs zene-, tánc-, színházművészek és irodalmárok, valamint művészeti menedzserek és előadók az ezekben a művészeti ágakban tevékenykedő független, non-profit és állami szervezetek számára szól.
hirdetés

Schwajda György Drámapályázat

A Schwajda György Drámapályázat évenkénti kiírásával új magyar drámák születését kívánják elősegíteni.

Haikupályázatot indít a Budapesti Japán Kulturális Központ

haiku, japán, 2010

A Japán Alapítvány haikupályázatának elsődleges célja a klasszikus haiku szépségének megismertetése a japán kultúra iránt érdeklődő közönséggel

A Tinta Kiadó verspályázata

Tinta Kiadó, 2010

A TINTA Könyvkiadó verspályázatot hirdet SZÉP SZAVAKKAL címmel. A pályázatra a magyar nyelvről szóló, anyanyelvünk ékességét, finomságát, játékosságát, modernségét és szépségeit bemutató verseket várnak.

Diákírók 33. irodalmi pályázata - Sárvár

Beküldési határidő:2010. március 1.

Március 1-jéig lehet pályázniuk azoknak, akik részt kívánnak venni a 2010. április 7-10-ig Sárvár városában rendezendő táborban, amely a magyar nyelvű Kárpát-medencei diákírók, diákköltők 33. irodalmi pályázatának legjobbjait látja vendégül.

TILOS SLAM 2010 - Versenyfelhívás!

A Tilos Rádió 2009 után másodszor rendez rangos, idén nemzetközi előadók fellépésével gazdagított, Slam Poetry eseményt 2010. március 20-án a Sirályban. Február 25-éig lehet rá jelentkezni.

A Csodaceruza pályázata illusztrátoroknak és meseíróknak

„Együtt lenni jó!” – „A mesék és illusztrációk segítségével küzdjünk együtt a szegénység és a társadalmi kirekesztés ellen!" címmel hirdet pályázatot a Csodaceruza illusztrátoroknak és meseíróknak.

Mikszáth-pályázat

Beküldési határidő: 2010. június 15

Nógrád Megye Önkormányzata, valamint a Palócföld irodalmi, művészeti, közéleti folyóirat szerkesztősége a 2010. évre meghirdeti a Mikszáth-pályázatot.

A Garbo Kiadó pályázatot hirdet vers és novella kategóriában

Beküldési határidő: folyamatos

A Garbo Kiadó pályázatot hirdet vers és novella kategóriában, Új ígéretek 3 címmel.
hirdetés