hirdetés

Pályázati felhívás - Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíj

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából a Petőfi Irodalmi Múzeum ösztöndíjas pályázatot hirdet fiatal írók, irodalmárok részére, akik szépirodalmi, kritikai, szociográfiai vagy irodalomtörténeti munkájukhoz kérnek támogatást.

Pályázati felhívás a Babits Mihály műfordítói ösztöndíj elnyerésére

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából a Magyar Könyv Alapítvány ösztöndíjas pályázatot hirdet fiatal műfordítók részére.
hirdetés

Az MR1-Kossuth Rádió pályázatot hirdet határon túli újságírók számára

pályázat, Kossuth Rádió, 2010

Az MR1-Kossuth Rádió „Határon túlról a határon innen - Hogyan látják a határon túli magyarok Magyarországot” címmel pályázatot hirdet.

Irodalmi Jelen – verspályázat

Beküldési határidő: 2010. április 30.

A pályázatnak egyetlen tematikai megkötése van: a három versből egynek a hazaszeretetről kell szólnia. Saját, máshol meg nem jelent verssel lehet pályázni.

Esszépályázat - Mitől, miért, miből alternatív a jó vagy rossz színház Hólyagcirkusz

A Hólyagcirkusz Társulat a Színház.hu-val közös esszépályázatot hirdet a „Mitől, miért, miből alternatív a jó vagy rossz színház?" címhez kapcsolódó témában.

Tagfelvételt hirdet a GyIE

A Gyerekkönyvszerzők és Illusztrátorok Egyesülete írók számára is tagfelvételt hirdet.

A dokk.hu verspályázata

A jövőre fennállásának tizedik évét ünneplő dokk.hu költészeti portál és a Közösség az Emberi Fejlődésért meghirdeti a Világ Körüli Menet programsorozat részeként második verspályázatát.

Mesepályázat gyerekeknek

A Csillagszálló kulturális utcalap pályázatot ír ki 10-15 éves meseírók számára Meglepetés témakörben.

Posticum drámaíró pályázat

Beérkezési határidő: 2009. október 31.

A Posticum egyesület pályázatot ír ki felolvasószínházi előadásra szánt drámák írására, október végi beérkezési határidővel.

Drámapályázatot hirdet a Magyar Rádió

A közszolgálati rádió pályázatot hirdet kortárs íróknak, rádiójáték, illetve színpadi feldolgozásra is alkalmas drámai művek megírására.
hirdetés