hirdetés

Médiaajánlat


hirdetés

A litera 2002 óta működik a kortárs irodalom és könyvszakma átfogó portáljaként. Fő rovataiban (aktuális, magazin, dosszié, litera tv, haddszóljon) a közönség széles rétegeinek igényét elégíti ki: a mai magyar irodalom élvonalbeli szerzőinek eredeti publikációi révén sok­rétű szolgáltatásaival, fórumaival, az alkotók és műhelyek számára teremtett közösségi helyeivel a magyar nyelvű internetes tartalomszolgáltatás meghatározó orgánuma.

Széles körű szakmai kapcsolatrendszere lehetővé teszi, hogy aktuális híreivel ne csak a kortárs magyar irodalom egészéről nyújtson átfogó képet, hanem a fontosabb külföldi irodalmi és kulturális eseményekről is naprakészen adjon információkat.

A litera a két legfontosabb hazai könyvszakmai esemény, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál (http://www.litera.hu/dosszie/konyvfesztival-2013-70422) és az Ünnepi Könyvhét (http://www.litera.hu/dosszie/unnepi-konyvhet-2013) tartalomszolgáltató partnereként, a magyar irodalom angol nyelvű honlapjával, a www.hlo.hu címen elérhető Hungarian Literature Online portállal kiegészülve a magyar internetes irodalmi szféra megkerülhetetlen fóruma lett, amely átlagosan naponta 3000-6000 olvasóval és 5000-9000 oldalletöltéssel a kortárs irodalom közkedvelt, rangos, népszerű fórumának számít.

A litera felhasználói között megtalálhatók az irodalmi és könyves szakmai közösségek, a magyar felsőoktatás szereplői és a kulturális média képviselői. A litera a naponta frissülő, folyamatos tartalomszolgáltatás mellett évente 4 nagyszabású „offline” rendezvényt is szervez; köztük az immár hagyományos december 30-i Előszilvesztert, illetve a Litera-születésnapokat. Ezek az összművészeti rendezvények és fesztiválok alkalmanként közel ezer nézőt vonzanak, és jelentős visszhangjuk van a nyomtatott és elektronikus sajtóban.

A litera szerkesztősége 2005-ben Pulitzer-díjat kapott.

Médiaértékesítés: Élménymarketing Kft.
Kapcsolatfelvétel: Fekete Márton
fekete.marton@elmenymarketing.co.hu
telefon: +36-20-28-520-28hirdetés