hirdetés

Súgó


hirdetés

Hozzászólás

A litera néhány szolgáltatását (fórum, Haddszóljon, hozzászólás cikkekhez) csak akkor tudod használni, ha előtte regisztrálsz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS doboz alján, a regisztráció feliratra kattintasz: itt add meg a saját, vagy választott nevedet, azonosítódat (ez fog majd megjelenni a fórumokban, és a később ezzel tudsz majd belépni), jelszavadat és email címedet. Végül az OK gombra kattintva véglegesítheted a regisztrációt. Ha a későbbiekben is használni szeretnéd a fórumot, a fenti lépéseket már nem kell megismételni, elég a BEJELENTKEZÉS doboz megfelelő rubrikáit a regisztrációnál megadott azonosítóval és jelszóval kitöltve belépni.

Keresés

A litera keresőjén keresztül jelenleg a teljes cikkarchívum , a Láthatás programajánlója és a Kortárs Irodalmi Adatbázis elérhető. A keresés legegyszerűbb módja, ha az oldalon állandó helyen található KERESÉS dobozba beírod az általad keresett szöveget, majd a kicsi lila alapon fehér nyílra kattintasz. A találatok között az összes olyan cikk és esemény megjelenik majd, amiben a korábban beírt teljes szöveg szerepel.

Arra is van lehetőség, hogy a fentieknél sokkal pontosabban meghatározd a keresés feltételeit, ha a KERESÉS doboz alján a részletes keresés feliratra kattintasz, megjelenik a kereső saját oldala, ahol a már a dobozban is megtalálható kereső mező (mit) mellett megadhatod, hogy melyik rovatban (rovatok szerint), a szöveg mely részében (hol), milyen intervallumon belül (időben ettől, időben eddig) szeretnél keresni, illetve a cikk szerzője (szerzők szerint) alapján is szűrhetsz.

hirdetés