hirdetés

ÉS-ajánló

Az Élet és Irodalom 2017/8. számából

Megjelent az Élet és Irodalom idei 8. száma. Benne Gyenge Zsolt a Berlinaléról, Csuhai István az Oona és Salingerről, Margócsy István és Fűzfa Balázs Kukorelly Endre Porcelánbolt című kötetéről, Stőhr Lóránt Enyedi Ildikó filmjéről írt. Csordás Gábor Villon-fordítását, Benedek Szabolcs Kádár-regényének részletét közöljük még. – Heti ÉS-ajánló.

ÉS 2017/7.

Az Élet és Irodalom 2017/7. számából

Megjelent az Élet és Irodalom idei 7. száma. Benne Takáts József esszéje a magyar irodalmi hagyomány hiányairól. Szilágyi Zsófia Csáth Géza naplófeljegyzéseiről, Urbán Bálint Bolaño 2666-áról, Végső Zoltán az ADHD koncertjéről írt kritikát. Az ÉS-számot Tamás Zsuzsa versével és Csabai László prózájának részletével ajánljuk. – Heti ÉS-ajánló a Literán.

hirdetés

ÉS 2017/6.

Az Élet és Irodalom 2017/6. számából

Megjelent az Élet és Irodalom idei 6. száma. Benne a 70 éves Nádasdy Ádám köszöntése és egy Nádasdy-esszé, Károlyi Csaba Orcsik Roland könyvéről, Fáy Miklós Philip Glassról írt. A vers és prózarovatból Kántor Péter versét és Radnóti Sándor tárcájának részletét olvashatják. – Heti ÉS-ajánló a Literán.

ÉS 2017/5.

Az Élet és Irodalom 2017/5. számából

Megjelent az Élet és Irodalom idei 5. száma. Benne Ádám Péter Maupassant-esszéjét, Báron György filmkritikáját olvashatják Oláh Kata filmjéről, Visy Beatrix Szálinger Balázs verseskötetéről írt, az ÉS-kvartettben Kun Árpád új regényéről volt szó. A versrovatot Molnár Krisztina Rita versével ajánljuk. – Heti ÉS-ajánló a Literán.

ÉS 2017/4.

Az Élet és Irodalom 2017/4. számából

Megjelent az Élet és Irodalom idei 4. száma. Benne Sipos Balázs írt Kis János két szövegéről, Csuhai István Franzen regényéről, Hermann Zoltán és Forgách András Esterházy Péter drámáiról. A vers- és prózarovatot Czifrik Balázs és Markó Béla egy-egy művével ajánljuk. Mostantól heti ÉS-ajánló a Literán!

hirdetés