hirdetés
2018. november 12.

Az író karácsonya - 2018

AZ ÍRÓ KARÁCSONYA

Ünnep Závada Pállal

A Litera a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös, ünnepi beszélgetéssorozatában hétről hétre ismert írókkal jártuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítottuk gasztronómiával az irodalmat. A sorozat záróvendége december 21-én Závada Pál volt.

AZ ÍRÓ KARÁCSONYA

Ünnep Saly Noémivel

A Litera a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös, ünnepi beszélgetéssorozatában hétről hétre ismert írókkal jártuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítottuk gasztronómiával az irodalmat. December 14-én a vendégünk Saly Noémi volt, aki egyik kedvenc ünnepi receptjét is megosztotta velünk.

hirdetés

AZ ÍRÓ KARÁCSONYA

Ünnepi készülődés Nyáry Krisztiánnal

A Litera a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös, ünnepi beszélgetéssorozatában hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Második vendégünk Nyáry Krisztián volt, aki egyik kedvenc ünnepi receptjét is megosztotta velünk.

HÍR

Az író karácsonya – Találkozás Schein Gáborral a Karácsonyi Vásárban

December 7-én Schein Gábor lesz a Litera és a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös beszélgetéssorozatának vendége: hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Schein Gáborral a Hanuka ünnepkör ételei és szokásai kerülnek terítékre.

AZ ÍRÓ KARÁCSONYA

Ünnepi készülődés Péterfy Gergellyel

A Litera a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös, ünnepi beszélgetéssorozatában hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Első vendégünk Péterfy Gergely volt, aki egyik kedvenc karácsonyi receptjét is megosztotta velünk.

HÍR

Az író karácsonya – Találkozás Ugron Zsolnával a Karácsonyi Vásárban

November 30-án Ugron Zsolna lesz a Litera és a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös beszélgetéssorozatának vendége: hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Ugron Zsolnával a töltött káposzta és a somlói borok kerülnek terítékre.

HÍR

Az író karácsonya - Találkozás Nyáry Krisztiánnal a Karácsonyi Vásárban

November 23-án Nyáry Krisztián lesz a Litera és a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös beszélgetéssorozatának vendége: hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Nyáry Krisztiánnal a vadételek és az Észak-magyar vörösborok kerülnek terítékre.

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS

Az író karácsonya - Találkozás Péterfy Gergellyel a Karácsonyi Vásárban

Ma este hattól indul a Litera és a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös beszélgetéssorozata, amelyen hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Először Péterfy Gergellyel beszélgetünk a Márton-napi libaételekről és titkos karácsonyi receptekről.

LITERA ADVENT

Az író karácsonya – Adventi készülődés kortárs magyar írókkal

A Litera a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ közös szervezésében ünnepi beszélgetéssorozatot indít Az író karácsonya címmel. Az idei Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásáron hétről hétre ismert írókkal járjuk körbe a karácsonyi ünnepkört és párosítjuk gasztronómiával az irodalmat. Hogyan készül az ünnepre például Péterfy Gergely, Ugron Zsolna vagy Závada Pál?

hirdetés
  • 1