hirdetés
2009. október 28.

Előhívás

Előhívás

Előhívás – St.Turba Tamás: FIKA című könyvéről

2017. április 12-én, szerdán este 7-től St. Turba Tamás: FIKA című könyve lesz az Előhívás témája a Nyitott Műhelyben. A Ludwig Múzeum által megjelentetett, kétnyelvű interjúkötetről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélget a szerző jelenlétében.

Litera Rádió

Litera Rádió – Fenyő Miksa Az elsodort ország című művéről

2017. március 8-án Fenyő Miksa Az elsodort ország című könyvéről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélgetett az Előhívás sorozatban a Nyitott Műhelyben. – A Litera Rádió felvételét hallhatják.

hirdetés

Előhívás

Előhívás – Fenyő Miksa Az elsodort ország című könyvéről

2017. március 8-án, szerdán este 7-től Fenyő Miksa: Az elsodort ország című könyve az Előhívás témája. Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélget róla a Nyitott Műhelyben.

Litera Rádió

Litera Rádió – Végel László könyvéről a Előhívásban

2017. február 8-án Végel László Exterritórium című könyvéről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélgetett az Előhívás sorozatban, a Nyitott Műhelyben. Hallgassák meg a teljes beszélgetést a Litera Rádióban.

Előhívás

Előhívás – Végel László Exterritóriumáról

2017. február 8-án, szerdán este 7-től Végel László: Exterritórium – Ezredvégi jelenetek című könyve lesz az Előhívás témája. Az Újvidéken, a NATO-bombázások alatt született regényről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélget. 

Hír

Elmarad a január 11-ei Előhívás

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 2017. január 11-ére tervezett Előhívás-est a Nyitott Műhelyben betegség miatt elmarad. A Végel László művéről szóló beszélgetést a következő alkalommal, február 8-án tartjuk meg.

Litera Rádió

Litera Rádió – Márai Sándor művéről az Előhívásban

2016. december 14-én Márai Sándor: Egy polgár vallomásai című könyve volt az Előhívás témája. A Helikonnál megjelent cenzúrázatlan és csonkítatlan kiadásról Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélgetett. A Litera Rádió felvételét hallhatják.

Előhívás

Előhívás – Az Egy polgár vallomásai című Márai-műről

2016. december 14-én, szerdán este 7-től Márai Sándor: Egy polgár vallomásai című könyve lesz az Előhívás témája. A Helikonnál megjelent cenzúrázatlan és csonkítatlan kiadásról Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélget. 

Litera Rádió

Litera Rádió – Csoóri Sándor könyvéről az Előhívásban

2016. november 9-én Csoóri Sándor A félig bevallott élet című esszékötetéről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélgetett az Előhívásban. A Litera Rádió felvételét hallhatják. 

Előhívás

Előhívás – Csoóri Sándor A félig bevallott élet című kötetéről

2016. november 9-én, szerdán este 7-től Csoóri Sándor A félig bevallott élet című esszékötete lesz az Előhívás témája. A könyvről Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélget a Nyitott Műhelyben. 

Litera Rádió

Litera Rádió: A Hasnyálmirigynaplóról az Előhívásban

2016. október 12-én, a Nyitott Műhelyben Esterházy Péter:  Hasnyálmirigynapló című könyvéről beszélgettek az Előhívás állandó beszélgetőpartnerei: Jánossy Lajos, Németh Gábor, Reményi József Tamás és Sipos Balázs. – A Litera Rádió felvételét hallhatják.

Előhívás

Előhívás – Esterházy Péter Hasnyálmirigynaplójáról

Kezdődik az Előhívás új szériája. Elsőként 2016. október 12-én, szerdán este 7-től Esterházy Péter: Hasnyálmirigynapló című könyvéről beszélget Jánossy Lajos, Németh Gábor, Reményi József Tamás és Sipos Balázs a Nyitott Műhelyben.

Előhívás XVII-XVIII.

Emlékezetpanoráma – Az Előhívás új évada

Esterházy Péterrel kezd, és Nádas Péterrel zár a Litera és a Nyitott Műhely Előhívás című sorozatának új évada. Emlékezetpanoráma a XX-XXI. században a címe a nyolc beszélgetésből álló szériának. Esterházy és Nádas mellett Csoóri Sándor, Márai Sándor, Végel László, Füst Milán, Fenyő Miksa és Bereményi Géza egy-egy könyvéről beszélget majd Jánossy Lajos, Németh Gábor, Reményi József Tamás és Sipos Balázs.

Litera Rádió

LITERA RÁDIÓ – Orbán Ottó életműinterjújáról az Előhívásban

2016. június 8-án Orbán Ottó: Színpompás ostrom című könyve volt az Előhívás témája. A Nyerges Gábor Ádám szerkesztésében a Magvetőnél megjelent életműinterjúról Németh Gábor, Jánossy Lajos, Reményi József Tamás és Sipos Balázs beszélgetett a Nyitott Műhelyben. A Litera Rádió felvételét hallhatják.

hirdetés