hirdetés

Előszilveszter

Németh Gábor: A megtévesztésről, avagy meddig fut a nyúl az erdőben

tegyünk pár próbát, / kezdetben vala az ige féknyúz stop / nem szarral gurigázok, mi?   féknyúz stop / csapataink harcban állnak féknyúz stop / csak egy kis szuri féknyúz stop – Németh Gábor írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el. VIDEÓ!

Előszilveszter

Bán Zsófia: Bréking

Kedves nézőink, az öröm, az eufória határtalan, leírhatatlan, ahogy mindenkit elragad a szenvedély, a tömeggel már egy emberként fordulunk rá az aranycsöccsel a Balassi Bálint utcába és haladunk a Parlament felé, anya! nézed ezt? – Bán Zsófia írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el. VIDEÓ!

hirdetés

Előszilveszter

Para-Kovács Imre: A Vosztok-tó jege

Ha lenne stream a pokolból, akkor abban biztos szerepelne egy végtelenül lepusztult alak, aki triolán játszik minden reggel hamisan, és a hely jellegéből adódóan az idők végezetéig. Egy aktív próbapokol tehát a sarkon. – Para-Kovács Imre írását a Litera Fake News című előszilveszterén a szerző és Vajdai Vilmos olvasta fel. VIDEÓ!

Előszilveszter

Szilasi László: Fajsúly

...van odabent néhány lilára színezett likőrös pohárka, egy üveg megbontott félédes Debrői Hárslevelű, apám kapta egy fontosabb autószerelési műveletért, ha nagyon meleg van, és nem marad meg a testében a víz, szokott belőle inni egy-egy féldecit, titkolja, de észreveszem... – Szilasi László írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el. Videó!

Fake News – Előszilveszter

Potozky László: A tojás túloldala

Szóval bátran kijelentheti, nem a sámánizmus és a máglya a felelős a forint bedőléséért. Legalábbis nem a mi sámánizmusunk és máglyánk, magyar ember nem varázsol. Valaki más árthatott nekünk, kintről, külföldről. Sok a belső ellenség is, akik nem rettennek vissza semmilyen módszertől. – Potozky László írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el (videóval).

Fake News – Előszilveszter

Bencsik Orsolya: Biciklik a magyar főváros felé

Sok neurotikus és őrült él a világban, akik addig nem engednek, míg saját állapotukba nem kényszerítenek bennünket is. Hisztériások, nárcisztikusok, akik ellen más sincs, csak a test test elleni szimpátiája. – Bencsik Orsolya írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el (videóval).

Fake News – Előszilveszter

Darvasi László: Édesanyáink ha beindulnak

A tegnapi napon édesanyám drámai bejelentést tett. Kiemelten fontos ügyről van szó, mondta, lehajtotta a maradék Jack Danielst, és elnyomta a szivart. Arra gondoltam, mégis van örökségem. – Darvasi László írása a Litera Fake News című előszilveszterén hangzott el (videóval).

BÚÉK

Boldog új évet – 2018!

2017. december 30-án FAKE NEWS – A megtévesztés iskolája címmel tartotta irodalmi évbúcsúztatóját a Litera. A Trafóban Bán Zsófia, Bencsik Orsolya, Darvasi László, Németh Gábor, Para-Kovács Imre (dublőrrel), Potozky László, Szilasi László, Vajdai Vilmos és Méhes Csaba lépett fel, és Valuska Gábor fotózott. Galériánkkal kívánunk boldog új évet!

Előszilveszter

FAKE NEWS – A megtévesztés iskolája

A Litera 16. előszilveszteri partija a Trafóban

2017. december 30-án 16. alkalommal rendezi meg a Litera nagyszabású előszilveszteri partiját a Trafóban. Az irodalmi óévbúcsúztatón fellép Bán Zsófia, Bencsik Orsolya, Darvasi László, Németh Gábor, Para-Kovács Imre, Potozky László és Szilasi László. Extra produkció: Méhes Csaba pantomim. Konferanszié: Vajdai Vilmos. Látvány: Vj Unflyable.

hirdetés
  • 1