hirdetés
2007. január 18.

Főbejáró

Tegyük fel,

Németh Gábor 2 flekken

Mutatták az egészet a tévében, ilyenkor van egy ember, aki választ, ezt mutassuk, ezt meg ne, nyilván ez a gondos ember szólt pl, hogy lehet pár szarul halló, azoknak írjuk is ki, hogy azt mondta a csávó a Fodorra, hogy f…szopó, fideszes g..i, így kulturáltan, pöttyözve...

főbejáró

Nyílt. Levél/2

A Versmetró szavazásról

A Kerekasztalt személyes kudarcként éltem át, terveimmel ellentétben nem sikerült megnyugtató megoldást találni sem a kárenyhítésre, sem a fórumozók literával kapcsolatos bizalmatlanságának eloszlatására, tulajdonképpen még a beszélgetés egyszerű moderálása is megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A helyzetet reménytelennek látom.
hirdetés

főbejáró

Fekete ünnep

Orbán Ottó (1936. május 20. – 2002. május 26.)

Hetven éve született - "im wunderschönen Monat Mai" – és négy éve halott, ezért a cím, és persze azért is, mert ez volt első kötetének címe.  A sors úgy hozta, hogy személyesen csak életének legnehezebb éveiben ismerhettem meg, pár évvel azelőtt, hogy "csodaöregből" "mázlistává" operálták volna.

főbejáró

Nyílt. Levél.

2006. március 1-jétől, mától Németh Gábor a litera új főszerkesztője. Első, ebben a minőségében jegyzett írását alább közöljük.  
hirdetés
  • 1