hirdetés
2011. január 25.

Írómozi

LiteraTV

Az Írómoziban: Vida Gábor

Írómozink új évadának első, őszi estjén az Egy dadogás története című regény szerzője, Vida Gábor volt a vendégünk. Kincses Réka Balkán bajnok című filmjéről Szekeres Dóra beszélgetett az íróval a Nyitott Műhelyben. – LiteraTV.

Írómozi

Elmarad: Törvénytől sújtva – Írómozi Selyem Zsuzsával

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi 2017. október 25-ei eseménye betegség miatt elmarad. Az estet, melynek vendége Selyem Zsuzsa, a film pedig Jim Jarmusch Törvénytől sújtva című műve, későbbi időpontban rendezzük meg.

hirdetés

Írómozi

Balkán Bajnok – Írómozi Vida Gáborral

Folytatódik a Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi. Első vendége 2017. október 13-án, pénteken este 7-től Vida Gábor, aki Kincses Réka: Balkán Bajnok című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Szekeres Dóra vezeti.

LiteraTV

Grecsó Krisztián a Tudatlan tündérekről

Legutóbb Grecsó Krisztián volt az Írómozi vendége a Nyitott Műhelyben. Ferzan Özpetek Tudatlan tündérek című filmjének levetítése után Nagy Gabriella beszélgetett vele. 

Írómozi

Tudatlan tündérek – Írómozi Grecsó Krisztiánnal

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2017. február 22-én, szerdán este 7-től Grecsó Krisztián, aki a Ferzan Özpetek: Tudatlan tündérek című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Nagy Gabriella vezeti.

LITERA RÁDIÓ

Litera Rádió – Írómozi Forgách Andrással

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2017. január 25-én Forgách András volt, aki a Balázs Béla Stúdió három filmjét (Dobai Péter: Archaikus torzó, Grunwalsky Ferenc: Anyaság, Schiffer Pál: Fekete vonat) választotta erre az estére. A Litera Rádióban most a vetítés utáni beszélgetést hallhatják.

Írómozi

BBS-filmek – Írómozi Forgách Andrással

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2017. január 25-én, szerdán este 7-től Forgách András, aki a Balázs Béla Stúdió (BBS) három filmjét (Dobai Péter: Archaikus torzó, Grunwalsky Ferenc: Anyaság, Schiffer Pál: Fekete vonat) választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Szekeres Dóra vezeti.

Litera Rádió

Litera Rádió – Bartók Imre Louis Malle filmjéről

Írómozink legutóbbi vendége a Nyitott Műhelyben Bartók Imre volt. Választása Louis Malle Vacsorám Andréval című filmjére esett. A vetítés utáni beszélgetést most meghallgathatják a Litera Rádióban.

Írómozi

Vacsorám Andréval – Írómozi Bartók Imrével

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2016. november 30-án, szerdán este 7-től Bartók Imre, aki Louis Malle: Vacsorám Andréval című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Nagy Gabriella vezeti.

Írómozi

Oidipusz király – Írómozi Szálinger Balázzsal

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2016. október 26-án, szerdán este 7-től Szálinger Balázs, aki Pier Paolo Pasolini: Oidipusz király című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Jánossy Lajos vezeti.

Írómozi

Dombokon túl – Írómozi Tompa Anderával

Kezdődik a Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi új évada. Első vendégünk 2016. szeptember 28-án, szerdán este 7-től Tompa Andrea, aki Cristian Mungiu Dombokon túl című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Nagy Márta Júlia vezeti.

Litera Rádió

LITERA RÁDIÓ: A visszatérés – Írómozi Krusovszky Dénessel

Az Írómozi vendége 2016 júniusában Krusovszky Dénes volt, akivel Andrej Zvjagincev A visszatérés című filmjéről Jánossy Lajos beszélgetett. Meghallgathatják a Litera Rádióban.

Írómozi

A visszatérés – Írómozi Krusovszky Dénessel

A Litera és a Nyitott Műhely közös sorozata, az Írómozi vendége 2016. június 1-jén, szerdán este 7-től Krusovszky Dénes, aki Andrej Zvjagincev: A visszatérés című filmjét választotta erre az estére. A vetítés utáni beszélgetést Jánossy Lajos vezeti.

Írómozi

Rakovszky Zsuzsa az Amarcordról

Áprilisban Rakovszky Zsuzsa volt a vendégünk az Írómoziban. Federico Fellini Amarcord című filmjéről Nagy Gabriella beszélgetett vele a Nyitott Műhelyben.

hirdetés