hirdetés
2010. október 14.

Itt van a város

Itt van a város - Csaplár Vilmossal

2012. május 29-én, kedden este hattól az Itt van a város sorozatunk vendége Csaplár Vilmos író, forgatókönyvíró. A Bartók Béla úti Szatyor Bárban Jánossy Lajos kérdezi majd.

Itt van a város

Itt van a város - Csaplár Vilmossal

Az Itt van a város következő estjén, május 29-én, kedden 18 órától Csaplár Vilmos a vendégünk a Szatyor Bárban. A nyári szünet előtti utolsó beszélgetésen a sorozat házigazdája, Jánossy Lajos és a Litera szerkesztői szeretettel várják az érdeklődőket, akik egy kávé vagy fröccs mellett, fesztelenül és szertelenül szívesen diskurálnak műhelytitkokról, városról és életről.

hirdetés

Itt van a város - Vendég: Zeke Gyula

A Litera beszélgetéssorozatában a házigazda, Jánossy Lajos havonta egy ülésben, keddenként látja vendégül a kortárs irodalom színét-borsát, hogy az írókkal, költőkkel, literátusokkal, művészekkel teák és sörök fölött fesztelenül és szertelenül diskuráljon műhelytitkokról és olvasmányokról.

Itt van a város

Itt van a város - Zeke Gyulával

Zeke Gyula író, történész, város- és kávéházkutató az Itt van a város sorozat következő vendége a Szatyor Bárban. Az április 10-én, kedden este 6-kor kezdődő beszélgetésen Jánossy Lajos faggatja őt. 

Itt van a város - Vendég: Legát Tibor

A Litera beszélgetéssorozatában a házigazda, Jánossy Lajos havonta egy ülésben, keddenként látja vendégül a kortárs irodalom színét-borsát, hogy az írókkal, költőkkel, literátusokkal, művészekkel teák és sörök fölött fesztelenül és szertelenül diskuráljon.

Itt van a város

Itt van a város - Vendég: Legát Tibor

2012. március 6-án, kedden este hattól Itt van a város sorozatunk vendége Legát Tibor író, újságíró, zenész-dalszövegíró, Budapest közlekedéstörténetének kutatója. A Bartók Béla úti Szatyor Bárban Jánossy Lajos kérdezi majd.

Itt van a város - vendég: Kubiszyn Viktor

A Litera beszélgetéssorozatában, az Itt van a város őszi szériájának következő estjén a házigazda Jánossy Lajos Kubiszyn Viktort látja vendégül.

Itt van a város

Itt van a város - Vendég: Kubiszyn Viktor

Az Itt van a város idei első estjén, február 7-én este 6-tól a nemrég megjelent, nagy sikerű Drognapló szerzője, Kubiszyn Viktor a vendégünk a Szatyorban. A házigazda: Jánossy Lajos.

Itt van a város - Rendkívüli kiadás Jánossy Lajossal!

Az év utolsó "Itt van a város" beszélgetésén, karácsony előtt meglepjük közönségünket. A sorozat házigazdája, JÁNOSSY LAJOS ugyanis ez alkalommal nem a kérdező szerepében áll elénk. A hóhért akasztják: Jánossy Lajos írót, kritikust szerkesztőtársa, Nagy Gabriella kérdezi.

Itt van a város

Itt van a város - Rendkívüli kiadás

Az év utolsó Itt van a város beszélgetésén, karácsony előtt meglepjük közönségünket. A sorozat házigazdája ugyanis ez alkalommal nem a kérdező szerepében áll elénk. Jánossy Lajos írót, kritikust szerkesztőtársa, Nagy Gabriella kérdezi.

Itt van a város - Para-Kovács Imrével

Az Itt van a város őszi szériájának aktuális estjén Para-Kovács Imrével beszélget Jánossy Lajos.

Itt van a város

Itt van a város - Para-Kovács Imrével

Az Itt van a város őszi szériájának következő estjén, november 29-én, kedden 18 órától Para-Kovács Imre író, újságíró, blogger a vendég. A Szatyor Bárban Jánossy Lajos beszélget majd vele.

LITERA RÁDIÓ

Litera Rádió - Karafiáth Orsolya itt van a városban

A legutóbbi Itt van a város vendége Karafiáth Orsolya volt a Szatyorban. A Litera Rádió legújabb adásában most a Halásztelken töltött gyerekkorról, a városba való visszaköltözésről, az első kamaszkori bulizásokról és arról mesél Jánossy Lajosnak, hogy miért ragaszkodik a régi, jól bevált helyekhez.

ITT VAN A VÁROS

Miután lemegy a nap

Karafiáth Orsolya Budapestje ott mutatja meg igazi arcát, ahol a fények véget érnek. Az Itt van a város legutóbbi beszélgetésén Jánossy Lajos azt kis kiderítette, hogy a vibráló személyiségnek elkönyvelt szerző valójában a kényelem megszállottja, és az élet szinte minden területén krónikus biztonságkereső lény. - Hegedűs Barbara beszámolója.

Ott jártunk

Színmegadó a felfüggesztett időben

Egy tiszazugi tanyáról, a pesti geciről, a szegedi építőipari szakközépről, koleszos csínyekről, egy három napig tartó buliról, elfogyott levegőről, felfüggesztett időről Solymosi Bálinttal hallhattunk beszélgetést legutóbbi Itt van a város-estünkön a Szatyorban. A sorozat október 25-én folytatódik, Karafiáth Orsolyával.
hirdetés