hirdetés
2018. december 3.

Körkérdés 2018

Körkérdés 2018

Év végi körkérdés 2018 – Visy Beatrix válaszol

Kiszolgáltatottak és elveszettek vagyunk. Lehetetlen rekonstruálni, visszaszerezni a néhány tudat és emlékezet nélküli napot, ezek kivesznek az időből. – Év végi körkérdésünkre Visy Beatrix válaszolt.

Év végi körkérdés 2018

Év végi körkérdés 2018 – Sipos Balázs válaszol

Bevallom, ezeket az írásokat most újraolvasva sejtelmem sincs, hogyan tudnám morálisan védeni, hogy három évnyi szépirodalom-fordítás helyett miért nem a közoktatás vagy a klímaváltozás ügyével foglalkoztam. – Év végi körkérdésünkre Sipos Balázs válaszolt.

hirdetés

Körkérdés 2018

Év végi körkérdés 2018 – Mohácsi Balázs válaszol

Az a benyomásom itt a mindenféle kultúrkampfok közepette, hogy széllel szembe pisálunk, ami nyilván nem a legvidámabb dolog, de közben még mindig lehet széllel szembe pisálni, és mintha nem is lennénk közben nagyon olyanok (még?). – Év végi körkérdésünkre Mohácsi Balázs válaszolt.

Körkérdés 2018

Év végi körkérdés 2018 – Vida Kamilla válaszol

Én is egy 21 éves kötetnélküli pályakezdő vagyok, így a közvetlen pályatársaim között nem állítanék fel egy interjúválaszon keresztül értékhierarchiát. – Év végi körkérdésünkre Vida Kamilla válaszolt.

Év végi körkérdés 2018

Év végi körkérdés 2018 - Károlyi Csaba válaszol

Kedvezőtlen változás: szinte minden, ami az irodalmi közéletben történt. Kedvező változás: hogy a kortárs magyar irodalom még ezt is mind kibírta eddig. - Év végi körkérdésünkre Károlyi Csaba válaszolt.

hirdetés
  • 1