hirdetés
2018. augusztus 15.

Küldj egy jelet!

Küldj egy jelet

Küldj egy jelet – Az írók válaszolnak

Nyár elején felhívást intéztünk az olvasókhoz, küldjenek képeslapot a szerzőknek. A küldeményeket négy részben tettük közzé. A lapokra most Babiczky Tibor, Cserna-Szabó András, Garaczi László, Magolcsay Nagy Gábor, Takács Zsuzsa és Tóth Krisztina válaszol.

Küldj egy jelet IV.

Küldj egy jelet – Postabontás IV.

Nyár elején felhívást intéztünk szerzőkhöz és olvasókhoz, küldjenek képeslapot nekünk, olvasók a szerzőknek, szerzők az olvasónak. Nem kevés küldemény érkezett, a harmadik, utolsó adag közzététele után is kaptunk küldeményeket. Megmutatjuk. Az üzeneteket pedig eljuttatjuk a címzettekhez.

hirdetés

Küldj egy jelet III.

Küldj egy jelet – Postabontás III.

Nyár elején felhívást intéztünk szerzőkhöz és olvasókhoz, küldjenek képeslapot nekünk, olvasók a szerzőknek, szerzők az olvasónak. Nem kevés küldemény érkezett, a harmadik, utolsó adagot tesszük most közzé. Az üzeneteket pedig eljuttatjuk a címzettekhez.

Küldj egy jelet II.

Küldj egy jelet – Postabontás II.

Nyár elején felhívást intéztünk szerzőkhöz és olvasókhoz, küldjenek képeslapot nekünk, olvasók a szerzőknek, szerzők az olvasónak. Nem kevés küldemény érkezett, a második adagot tesszük most közzé. A lapokat, képes üdvözleteket továbbra is várjuk, legkésőbb augusztus 31-ig a Litera címére.

Küldj egy jelet I.

Küldj egy jelet – Postabontás I.

Nyár elején felhívást intéztünk szerzőkhöz és olvasókhoz, küldjenek képeslapot nekünk, olvasók a szerzőknek, szerzők az olvasónak. Jó adag küldemény érkezett, ezekből tesszük most közzé az első ötöt. A lapokat, képes üdvözleteket továbbra is várjuk, legkésőbb augusztus 31-ig a Litera címére.

Felhívás

Küldj egy jelet!

Felhívást intézünk a szerzőkhöz, küldjenek képeslapot az olvasónak, valamint az olvasókhoz, küldjenek képeslapot egy írónak. A küldeményeket postai úton a Litera címére várjuk folyamatosan, hagyományos küldeményként, legkésőbb augusztus 31-ig.

hirdetés
  • 1