hirdetés
2008. november 22.

Litera Bár

Litera Bár

Németh Gábor: Koldusopera

Zerkovitz Béla Az egyiknek sikerül című híres slágerére írt történetet Németh Gábor a litera 6. születésnapi partijára. A dalt a Budapest Bár feldolgozásában Kollár-Klemencz László adta elő az esten.

Litera Bár

Vallai Péter: Emlékek az „East-korszakból”

Két kiló nejlonbizsu, öt kiló feketebors és Stux úr... Vallai Péter ez alkalommal mint író lép színre. A litera 6. születésnapi partijára Márkus Alfréd és Harmath Imre Stux... című örökzöldjéhez írt történetet. A dalt a Budapest Bár feldolgozásában Keleti András (Colorstar) adta elő az esten.
hirdetés

Litera Bár

Parti Nagy Lajos: Hány lett ér egy voltot?

Ez lett a veszted, mind a kettőnk veszte... A litera 6. születésnapi partiján Kollár-Klemencz László (Kistehén) énekelte Karády Katalin híres dalát, a Halálos tavaszt, melyhez Parti Nagy Lajos írt történetet.

Litera Bár

Falcsik Mari: Legyen

Legyen 5-kor fenn a Várban, vagy a Margit híd alatt / vagy az angyalföldi tébolydában fogja a falat - így kezdődik Buday Dénes slágere, amelyhez Falcsik Mari írt történetet a litera 6. születésnapi partijára. A Budapest Bár dalát az esten Rutkai Bori (Specko Jedno) adta elő.

Litera Bár

Nádasdy Ádám: Ez talán a boldogság

A litera 6. születésnapi partiján a Budapest Bár néhány dalához írtak történeteket szerzőink. Nádasdy Ádám Eisemann Mihály és Békeffi István Egy kis édes félhomályban című slágerét választotta, amelyet az esten Keleti András (Colorstar) adott elő.
hirdetés
  • 1