hirdetés
2009. január 18.

Love Parade

Love Parade

Darvasi László: Szerelmes levél Kiss Noémi íróhoz!

Lezárnám a témát, kedves Noémi, mint egy vízesést, Napfogyatkozás lenne, ssss, kiégne a körte. - Darvasi László Kiss Noéminak címzett irodalmi vallomását a litera Love Parade című, 7. előszilveszteri partiján hallhatta a közönség.

Love Parade

Kiss Noémi: 2008. december 30.

Majd együtt futunk lesre! És gól után ledobjuk a mezt. - Kiss Noémi Darvasi Lászlóhoz írt fiktív szerelmi vallomása a litera Love Parade című, 7. előszilveszteri partiján hangzott el.
hirdetés

Love Parade

Reményi József Tamás: Spiegelmann Laura levele Centaurihoz - Paródia

Reményi József Tamás - értesülve a litera Love Parade partijának programjáról - úgy döntött, paródiában nyilvánítja ki sokakéval egybehangzó véleményét álnevekről és rejtekezésről. Minden tévképzetet eloszlatva hangsúlyozzuk: nem ő Spiegelmann Laura.

Love Parade

Centauri: Refi a Trafóban

A litera előszilveszteri partiján az egymásnak vallomást tevő írók sorában két álneves szerző is szerepelt. Centauri, aki függöny mögé rejtőzve olvasta fel szövegét, az inkognitóját mindezidáig fel nem fedő Spiegelmann Laurához intézte fiktív szerelmi szózatát.

Love Parade

Spiegelmann Laura: Hát ki vagy

A litera Love Parade című előszilveszterén kis híján felfedte kilétét a rejtélyes szerző, Spiegelmann Laura, ám az utolsó pillanatban elállt tervétől. A színpadon bábu helyettesítette, vallomását - amelyet álneves társához, Centaurihoz írt - Láng Annamária olvasta fel.

Love Parade

Kollár-Klemencz László: Ági

Ágenshez intézte játékos-fiktív vallomását Kollár-Klemencz László (Kistehén) a litera 7. előszilveszteri partiján. A Love Parade című esten a Trafóban 8 kortárs szerző "bókolt" irodalmi párjának.

Love Parade

Ágens: Szerelem

A/változat - KKL-nek – Love Parade

A litera 7. előszilveszteri partiján fiktív szerelmi vallomásokat hallhattak 8 kortárs szerző tollából. Ez alkalommal két olyan író-alkotó szövegét tárjuk a litera olvasói elé, akik elsősorban a zene és színház világában váltak ismertté. Ágens Kollár-Klemencz Lászlónak ajánlotta írását.

Love Parade

Fiáth Titanilla – Grecsó Krisztián: Dörti denszing

A litera 7., Love Parade című előszilveszteri partiján 8 kortárs író - 4 férfi és 4 nő - tárta fel egymásnak szíve fiktív titkát. Elsőként Fiáth Titanilla és Grecsó Krisztián közös művét adjuk közre.

Képgaléria

Boldog új évet!

Szívhez szóló szerelmi vallomásokat hallhattunk nyolc kortárs (4 férfi és 4 nő, vagy 3 férfi és 5 nő, vagy 3 nő és 5 férfi) írótól, alkotótól a litera hagyományos előszilveszteri partiján a Trafóban. Nézzék meg képgalériánkat! Minden kedves olvasónknak boldog új évet kívánunk!

Buli van!

Love Parade – Előszilveszteri parti a Trafóban!

A litera hagyományaihoz híven idén is nagyszabású előszilveszteri partit rendez a Trafóban, ez alkalommal Love Parade címen. December 30-án 20 órától parádés irodalmi vallomásokat hallhatnak nyolc kortárs szerzőtől. A talpalávalót a SzínészTáncZenekar szolgáltatja.

hirdetés
  • 1