hirdetés
2007. november 22.

Naplopás

Esterházy Péter naplójából

Vasárnap

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hat kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hat kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal Darvasi László Esterházy Péterről írt paródiáját olvashatják.

KifeXem

Garaczilaci naplója (nov. 17, Szo.)

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hat kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hat kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal Zilahy Péter Garaczi Lászlóról írt paródiáját olvashatják.

hirdetés

Kukorelly Endre: Első nap az iskolában

(egy régi naplóból)

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal a Reményi József Tamás – Tarján Tamás szerzőpáros paródiáját olvashatják.

Szerda, halál, capuccino

Háy Jánosról – Szerda

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Garaczi László netnaplóparódiáját olvashatják Háy János stílusában.  

Örökhétfő

Rakovszky Zsuzsa stílusában - Kedd

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben.  Bán Zsófia netnaplóparódiáját olvashatják Rakovszky Zsuzsáról.

DARVASI SZÍV 

Részletek Darvasi László október negyvenötödiki netnaplójából – Hétfő

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Elsőként Závada Pál írását olvashatják, Darvasi László stílusában.

Naplopás - képekben

A litera 5. születésnapja, Merlin Színház, 2007. november 18.

Elmúlt hát az ötödik születésnap is: kicsit késtünk, volt, aki lebetegedett, volt, aki nem tudott eljönni, de abban reménykedünk, hogy akik eljöttek, valamennyien jól érezték magukat a Naplopás-on, a litera 5. születésnapi partiján. A műsor, a torta és a pezsgő után már csak az maradt hátra, hogy megköszönjük a támogatást valamennyi olvasónknak: köszönjük, hogy ezt az évet is velünk töltötték!

Naplopás

A litera 5. születésnapi partija a Merlinben

Közhelyfesztivál, Alantas én, Orosz rulett, Real Time! – a litera egyes születésnapjaihoz kapcsolódó fergeteges partik sok jót ígérő elnevezései. Most – az ötödik évforduló alkalmával – Naplopás címen ünnepel az irodalmi portál november 18-án, vasárnap a Merlin Színházban este 19 órától kortárs írók más kortárs írók bőrébe bújva írt netnapló-paródiái által (is).
hirdetés
  • 1