hirdetés
2018. április 16.

Szerb díszvendégség 2018

Részlet a könyvből

Hogyan legyél mesterlövész? (részlet)

A kortárs szerb irodalom antológiája

Figyelmesen célozz/ Ne szórd a muníciót/ A golyó drága, az élet olcsó/ Az élő hús és halott szavak piacán. – A Hogyan legyél mesterlövész? című kortárs szerb antológiából közlünk részletet, amely a Tiszatáj Könyvek Insula Vicina című sorozatában jelent meg.

SZERB DÍSZVENDÉGSÉG 2018

Díszvendég 2018: Szerbia – Körkérdés 5.

Az idei budapesti Könyvfesztivál díszvendége: Szerbia. Magyar irodalmárokat (költőket, írókat, irodalomtörténészeket, fordítókat) kérdeztünk a kortárs szerb irodalom tendenciáiról, jelentős képviselőiről, a szerb-magyar, magyar-szerb (irodalmi) figyelemről és figyelmetlenségről. – Az ötödik részben Jelínek Radmila válaszait közöljük.

hirdetés

SZERB DÍSZVENDÉGSÉG 2018

Díszvendég 2018: Szerbia – Körkérdés 4.

Az idei budapesti Könyvfesztivál díszvendége: Szerbia. Magyar irodalmárokat (költőket, írókat, irodalomtörténészeket, fordítókat) kérdeztünk a kortárs szerb irodalom tendenciáiról, jelentős képviselőiről, a szerb-magyar, magyar-szerb (irodalmi) figyelemről és figyelmetlenségről. – A negyedik részben Rajsli Emese válaszait közöljük.

SZERB DÍSZVENDÉGSÉG 2018

Díszvendég 2018: Szerbia – Körkérdés 3.

Az idei budapesti Könyvfesztivál díszvendége: Szerbia. Magyar irodalmárokat (költőket, írókat, irodalomtörténészeket, fordítókat) kérdeztünk a kortárs szerb irodalom tendenciáiról, jelentős képviselőiről, a szerb-magyar, magyar-szerb (irodalmi) figyelemről és figyelmetlenségről. – A harmadik részben Novák Anikó válaszait közöljük.

SZERB DÍSZVENDÉGSÉG 2018

Díszvendég 2018: Szerbia – Körkérdés 2.

Az idei budapesti Könyvfesztivál díszvendége: Szerbia. Magyar irodalmárokat (költőket, írókat, irodalomtörténészeket, fordítókat) kérdeztünk a kortárs szerb irodalom tendenciáiról, jelentős képviselőiről, a szerb-magyar, magyar-szerb (irodalmi) figyelemről és figyelmetlenségről. – A második részben Orcsik Roland válaszait közöljük.

SZERB DÍSZVENDÉGSÉG 2018

Díszvendég 2018: Szerbia – Körkérdés 1.

Az idei budapesti Könyvfesztivál díszvendége: Szerbia. Magyar irodalmárokat (költőket, írókat, irodalomtörténészeket, fordítókat) kérdeztünk a kortárs szerb irodalom tendenciáiról, jelentős képviselőiről, a szerb-magyar, magyar-szerb (irodalmi) figyelemről és figyelmetlenségről. – Az első részben Szerbhorváth György válaszait közöljük.

hirdetés
  • 1