hirdetés

fordq: demagóg scifi

a minap nézem a tévét. mit látok benne, hogy azt mondja, furcsamód minden kommunikációs forma csődöt mond aktivitásának jelét adni az amerókai kontinens bármely hivatalos és magány-szereplőjével.
furcsa, mindenesetre, gondolom. kinyitom a másik helységben a világlátó dobozt, ami több hasznosinformációval bírt.
ott is ugyanez. furcsa. gondolom. ám, nem kell néhány nap, közben ezt is megszoktuk. van sok előnye is. az amerikai kontinensről eztán nem dől a hülyeség, sem kokain. az a hír egyedül, hogy minden eltűnt. csak az épületek maradtak. pont mint az inkák. meg a mayák is.
eltűntek. furi. s mondom, néhánynappal eztán, az angolok, sőt egész nyugat europi teljes populácioja. volt-nincs. szinte sajátkezemből tudom. a főnököm tegnap ment pandorfba csoppingolni. de senki nem volt ott kártyát lehúzni, azért kapott pár cuccot, meghogy milyen jóneki. egyhétre rá feltűnik hogy nem jön olaj a ruszkiktól. korbacska sajt, párkányból. ésatöbbi.
az ertéeles, a kettes, meg a királyi, onlájn adják, országokon át, furikázva, hogy sehol senki. szabad a gazda. szabadrablás, saját szakállra, míg lehet.
különben pár éve nyáron. olvastam amit james retfield leírt a felismerésekről. tárgyalja hogyan tűntek el teljes népek, lelkirezdüléseik hullámhosszát feljebb csavarintva.
mimeg. megkaptunk mindent, háhá
várjunk. azért kicsit ciki. a mindenit.

hirdetés