hirdetés

: Egy félisten emlékirata (részlet myo megnyugtatására)

(Válaszlevél Nagynénimhez)

Kedves Nagynéni!

Megfogadtam, amit az utolsó levélbe tetszett tanácsolni, és figyelmesen elolvastam az Egy istennő emlékiratait. Érdekes volt, helyenként tanulságos. Sokat tanultam belőle.
Például megtanultam, hogy a nő teste egy hatalmas erogénzóna. Azért be kell hogy valljam neked már régen sejtettem, hogy nem csak az a tenyérnyi (+még két tenyérnyi) helyre korlátozódik az erogén micsoda (zóna, övezet?). Ha én egyszer írok egy emlékiratot,(ami nagyon valószínűtlen) azt fogom bele írni: "Fiam ne feledd, a nő legfontosabb erogén zónája az agya". Szerinted igazam van. Vagy már megint nagyon konzervatív vagyok?
Megtanultam azt is, hogy a nő teste egy hangszer. (pl. cselló vagy hárfa). Most már tudom azt is, hogy meg is lehet szólaltatni. Azért be kell valljam neked, már nekem is eszembe jutott ez a hangszer hasonlat egyszer nagyon régen. Akkor írtam is egy olyan valamit (versnek, nem vers mert olyat én nem tudok) így szólt:

Egyszer nem tévedtem,
most már csak vizuális élmény.
Nagyon enyhe köd
Hegedű, gitár, cselló, test
Megeszem az asztalt.
Tehetetlenség.
Fáradt szempár, szebb mint
Sok szép pár.
A hegedűnek a tokjában a helye
Nem jó e gondolat
De hát ember volnék
(1998.IV.12.)

Tetszik látni, írtam bele három hangszert.

Olvastam még valamit a hangolásról is,..... nem is tudom
Ha én egyszer írok egy emlékiratot,(ami nagyon valószínűtlen) azt fogom bele írni: "Fiam ne feledd, az a fő, hogy jó hangszert válassz. Mert tudd, a jó hangszer nem hangolódik el könnyen. Ha ilyet választottál, akkor nem kell majd a hangolással bajlódnod, csak a játék marad, akkordok, harmóniák, szólók."

Olvastam azt is, hogy a nő teste kaleidoszkóp, mindig találsz rajta valami újat. Be kell valljam már egyszer régen bennem is megfogalmazódott hasonló gondolat. Akkor régen le is írtam. Nem vers lett, mert én olyat nem tudok. Így szólt:

S ha szemem, rajtad, benned parkol
Elengedem magam
Kigombolom amit lehet
És megszólalok egy általam soha nem beszélt
De általad se ismert nyelven

Kedves nagynéni, ez az öt sor nem azt jelenti(?), amit ebbe az emlékiratba olvastam:
"Tanítanod kell a nőt, miközben tanulod a testét."
Nem tudom...

Köszönöm, hogy ilyen szép, elgondolkodtató olvasmányt tetszett nekem ajánlani.
Azóta már rengeteget elolvastam, és minden olvasatra mást és mást jelent számomra
Első olvasta: - csak úgy tetszett
Második olvasat: - ekkor nem tetszett, mert olyasmire gondoltam, hogy ezek szerint az istennők nem is istennők, hanem rabszolgák, igaz ezeket a rabszolgákat nem kötél, korbács tartja rabszolgasorba, hanem mi férfiak, azáltal, hogy szolgáljuk őket (és ha jól szolgáljuk őket akkor állítólag uralkodóvá is válhatunk)
Harmadik olvasat: - ekkor se tetszett, "szolgáljuk őket", már, hogy a picsába lehet ezt szolgálatnak nevezni, "uralkodóvá is válhatunk", ki a rosseb akar uralkodóvá válni?
Kerestem, hol van szó a szeretetről(szerelemről), nem nagyon találtam
Negyedik olvasat: most egy kicsit tetszett
Ötödik olvasat: most még jobban tetszik
Hatodik olvasat: tetszik

Hát így jártam az olvasmánnyal.

Kedves nagynéni, köszönöm, hogy figyelmembe tetszett ajánlani ezt a művet. Ennek hatására elterveztem, hogy én is megpróbálkozom az írással. A címe már megvan: Békeeeee avagy egy párkapcsolati monológ.

Sajnos most nincs több időm.

Üdvözlettel: kattant (a te unokaöcséd)

hirdetés