hirdetés

Arky: Hatodik kitárulkozás...

Megint rájöttem egy fontos dologra.
A tibeti buddhisták is Világuralomra törnek! (Nem csak az orvostársadalom)
Őszentsége a Dalai Láma vezetésével.
Csendben kivárják,hogy a világ összes nemzete a saját vallásainak zászlaja alatt kiirtsa egymást. Övék lesz az egész bolygó.
És tudják mit?
Igazuk van!
Nincs még egy ilyen buta,önzö fajta,mint az ember. Rengeteg alkalmunk volt és van arra,hogy megmutassuk az elpuhult Univerzumnak,hogy mi vagyunk az erősebbek! Azt nem tudom minél vagyunk erősebbek...de,hogy erősebbek vagyunk ez kérem tény! Nem hiszik? Pedig képesek vagyunk egész népeket kiirtani ennek a gondolatnak a szemléletében.
Ott vannak szegény észak-amerikai Indiánok. Nagyon tisztelem őket.
Sokat olvastam róluk,a történelmükről,kultúrájukról... A kedvenc könyvemben minden népcsoport utolsó fejezete úgy kezdődik,hogy: "...És egyszer csak megjelent a fehérember!.."
Nos...ez elég sokkoló volt az ottélőknek.
Annyira,hogy néhány évszázadnyi barátkozás után,tizenegymillióval lettek kevesebben! A számadat nem precíz...plusz-mínusz pármillió..
Esetleg az Inka kultúra Dél-amerikában?
Vagy inkább az Aztec-ok?
Keresztes hadjáratok a szent-földért? Iszlám háborúk a szent-földért?
Vagy csak-úgy háborúk a csak úgy-ért...mert nem tudunk megmaradni békében egymás mellett.
Nem a Vallásokat hibáztatom ezért. Hanem az embert! Aki ezeket a tanító szándékkal megírt bölcs könyveket,arra használják,hogy egymás ellen forduljunk!
("..Már nem akarom tudni,hogy miben hisz aki a Hitért öl...." - Kovács Ákos)
Ezen a mondaton érdemes elgondolkodni azt hiszem... Mert minden megy tovább. Folytatjuk ezt az értelmetlen,önző,beteges vonzódást az egymás lemészárlásához,a birtoklási vágyunk kielégíthetetlen erejétől hajtva.
Tehát jól megmutatjuk!És ez csak egy apróság a történelmünk bizonyítási kényszer hatására íródott fejezeteiből.
Mi a fenéért van ez így?
Miért kell nekünk (az emberiség zömének! sajnos...) ekkora baromsággal foglalkozni,mint a teljes emberi faj,civilizáció maradéktalan eltörlése,mikor a Tibetiek szervezkednek?
Csak Én látom ezt??
Kezd egy kicsit paranoiás lenni a hangulatom.
Én békében szeretnék élni. Mindenkivel. Akár a Tibeti Buddhistákkal is. Vagy pont úgy,mint Ők! Összhangban a természettel,önmagammal,másokkal. Tökéletességre vágyom. Arra,hogy olyannak lássam a világot,mint Ők.
Ahol az Élet az első számú szentség! Esetleg túl sokat akarok?
Lehet,hogy én is Tibeti vagyok?
Érdekes elgondolás..hiszen akkor én is része vagyok ennek a világméretű összeesküvésnek. Lázadó elme...
Igen..azt hiszem Tibeti akarok lenni!
És ha így nézem a dolgot,akkor azt kell mondjam,hogy sajnos az emberek többsége nem akarja ezt. Ők inkább jól megmutatják! Arra a megállapításra jutottam,hogy nagy(túl nagy!) fába vágta az ember a fejszét. Mert elég sziszifuszi meló mindenkit lemészárolni a földön.Vajon mennyi időbe tellene,amíg egy száz-százötven milliós csoport kiirtja mondjuk a maradék hétmilliárdot? (akik ráadásul nem is akarják ezt! SŐT!! védekeznek ez ellen a mocskok!!!...feháborító..)És még szapora fajta is vagyunk.Folyamatos harc az Élet. Harc a pozíciókért bárhol! A munkahelyen,a párkapcsolatokban. Azért,hogy egyre nagyobb helyet szorítsunk ki magunknak ezen a bolygón. Ezért van útban minden és mindenki.Népek,hegyek,erdők,folyók.. de én ebből ki akarok szállni. Nem akarok résztvenni,ebben a teljesen felesleges időpocsékolásban. Inkább keddenként eljárok a földalatti mozgalomba,és nem ölök meg senkit,nem rombolok le semmit... Megszervezem a Tibeti Buddhistákat segítő mozgalmat!
Magyarország legyen Tibeti tartomány!
Nem megyek visszahódítani Erdélyt. Sem a felvidéket.
Nincs sértett Magyar Öntudatom.
Erre ébredtem reggel...hogy csak úgy Öntudatom van.
Akkor én most öntudatra ébredtem???

hirdetés