hirdetés

sziro-sziro: OPEkukkoló - Függönyözz, jönnek a drónok!

OPEkukkoló – Függönyözz, jönnek a drónok!
-A mindenit! Ezt hozd be! - kiáltott a házelnök. Településvédelem címén drónok vizsgálják az Országház környékét, áll a belvárosi faliújságokon. Húzzák be a függönyöket, ha nem akarják, hogy a drón belásson a lakásukba. Kukkolás miatt több lakosNő följelentést tett.
-Anyósomnak is szóltam, de azt mondta, ő nem fél.
-Úniót váltunk, mondta. Kilépünk az Európaiból (nem tejel már) és belépünk a Szovjet Únióba. De Főnök, az már nincs! Mire ő: Mééég nincs!
-Ellopta a Fidesz a Jobbik kerítés-ötletét és beengedett két ezer migránst, mondta Vona. -Ne félj, te is kapsz egyet, még pedig rácsosat és jöhetsz beszélőre! - vágott vissza.
-A lakosság kétharmada szerint az SgyP (Soros György Pártja) jó eséllyel indul a választásokon. Hát ha így van, ne is menjenek el szavazni! Úgyis a Soros nyer!
-5-6 ezer ukrán bűnözőt engedett be a kormány a kettős állampolgársággal Magyarországra és az EU-ba. Jelentéktelen szám, mondta a miniszter és lassan széthordozta tekintetét.
-Egy éve volt még, de börtön helyett a Kartonpack igazgatóságába ment a bűnöző. A felügyelő M. Nemzeti Bank: Miért? Ő is olyan, mint mi!
-Zuschlagot ismét lesittelik. Sajnálom, máshoz nem értek. - mondta. -Megkaphatom a régi szobám?
-A migránsok betörtek az országunkba. Csapataink harcban állnak. - mondta a rádióban. -De főnök, ezek csak a kínai munkások, akik a vasutat jöttek építeni!
-800 millióért bérelnek 88 kocsit a Paks II 25 vezetőjének, de lehetne 30 kocsival több is, mondta a miniszter. Miért hős Lenin? Ott borotválkozott a tükör előtt, mellette egy kisgyerek – és nem vágta el a gyerek nyakát!
-A főügyész 95 millióért vesz kocsikat, mert a régiekkel nem tudta utolérni a bűnözőket.
-Január 31: A vagyonbevallások éjszakája. A CÖF gyűjtést szervez a szegény képviselőknek.
-DK-LMP 1: 0. A DK fölrótta Szélnek, hogy 2014-ben 11 körzetet engedett át a Fidesznek és azóta is a szekerüket tolja. Hajrá, Berni! - szurkolt Orbánovics, - Megint kapsz egy frakciót!
-A tiszaszigeti sakkversenyen a polgármester arra szólított föl, hogy a parasztok támogassák a fideszes huszárt és üssék le a fekete királynőt. Hajrá, fehér király! Hajrá, végjáték! - mondta.
-Kósa benevez a Röpülj páva-versenyre elhíresült dalával, a Nem stróman az édesanyámmal.
Simicska is ott lesz (Nem én lettem hűtlen hozzád, te csaltál meg engem), Szijjártó pedig ezt énekli: Egy kicsi ház van a domb tetején...
-Lányomnál szóvá tettem, hogy egyszer már ő is elmosogathatna. „A kormány nem foglalkozik konyha-ügyekkel” - mondta.

hirdetés