hirdetés

sziro-sziro: OPEmikulás - Lörke gyerek kap egy erőművecskét!

-A Rosszatom radioaktív felhőt küld mikulásra - a gyerekek sugároznak az örömtől! (Jövőre már nem is kell küldeni, itt lesz a Paks II.)
-Na, gyerekek, ki volt a jó, ki kapjon ajándékot a Mikulástól? Hát Lörke! Na, nesze neked egy erőművecske, de meg ne edd az egészet egyszerre!
-Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
-Míg a barnát szorongatod, addig a szőkét elszalasztod! (Voni Ovinak).
-Ha az LMP is jól viselkedik, megint kap egy frakciót Orbántól.
-Momentum: Büntessük úgy, hogy kisbetűvel írjuk a nevét! (orbán viktor).
-Ha támadnak, az a tisztelet jele, mondta. A minap megtámadtak az egyik mellékutcában és tiszteletből megszabadítottak pénztárcámtól, telefonomtól, kabátomtól. Utóbbi felét – Márton nap lévén – amúgy is odaadtam volna.
-Karácsonyra a kormány keresztes hadjáratot indít a Szent Föld fölszabadításáért. A lovasságot Semjén Zsolt vezeti, a mosónőket Schmidt Mária, a köveket az ostromgépekhez pedig Orbán szállítja.
-Liptai Claudia szerint a földönkívüliek itt vannak, de még nem födték fel magukat. Világos: megtudjuk 2018 áprilisa után…
-Beindult a nemzeti takarmányprogram. A marhákat válogatott nemzeti táppal etetik. Kérdésünkre az egyik boldog marha ezt mondta: Mú. Mú-mú. Múúúúúúú…
-4 csillagos szálloda épült a kézilabdázóknak Bfüreden, fél mrd-ból. A próbaüzemben a kézilabda-akadémikusok pezsgős poharakkal labdáztak, de az ember-minisztérium szerint zónatörés történt…
-Ejnye-bejnye, Marcsika, nem láttad, mi hogy csináljuk? Most egy kicsit házi őrizetet kapsz, aztán szedd elő a dugi pénzed!
-Zugló helyett Szolnokra vitte a MÁV az utasokat. Sokan így jártak, mikor 1990-ben fölszálltak a MAGYARORSZÁG nevű expresszre.
-Sakkoztam a parkban, de odalépett egy rendőr, hogy mért nem emelem a GDP-t?
-Több rímre van szüksége a magyaroknak, egy kutatás szerint. Itt van egy:
Nézz nézz az ég felé
és látod amint a gépem
a klímát gyilkolja éppen
nézz nézz az ég felé
-Elvettem egy szexbombát, de akkorát robbant, hogy levitte a fejem.
-Addig bámulom a szép nőket a tévében, míg kiábrándulok a feleségemből.
-Nekem ne mondd meg, mit csináljak! – így a feleségem –Azonnal mosogass el!
-Verselt, énekelt, táncolt, rést ütött a vár falán – én meg csak itt a billentyűket verem, én nyavalyás…

hirdetés