hirdetés

DandyWarhool: Vészforgatókönyv

A KINA, INDIA, PAKISZTÁN KÖZT DÚLÓ HÁBORÚ EGY NAPIG TARTOTT, DE A HALOTTAK SZÁMA TÖBBSZÁZ MILLIÓRA RÚGOTT. Oroszország elpusztult.
Mindezt tetézi a New York Times jeruzsálemi keltezésű cikkke:
„Miközben a világ figyelme az előttünk kibontakozó keleti tragédiára összpontosul, Izraelben két ember-egyikük azt állítja, hogy ő a kétezer éves János apostol, a másik pedig az, „aki Illés próféta nevében és szellemében jött”- sokkal nagyobb tragédia eljövetelét jósolja. Ők ketten egy szekt6a, az Izraelben meglehetősen erős és tevékeny Koum Damah Patar, a KDP vezetői, és azt állítják, hogy a földön nemsokára világméretű katasztrófa söpör végig, tűzgömb hull majd az égből, egy óriási üstökös vagy aszteroida ütközik össze a földdel , megmérgezve a bolygó édesvízkészletének mintegy harmadát, elsötétítve a napot és a csillagokat.”
Reggel 7: 53 -kor, a namíbiai Bethanie felett 940 kilométerrel a 231KD (aszteroida) visszatért a világűrbe. A Föld légkörében megtett útja valamivel több mint húsz percig tartott, eközben az aszteroida mintegy 22 736 kilométert tett meg. Átszelt tizenöt időzónát, és több pusztítást végzett, mint az összes, az atombomba ledobása előtti háború együtt. Útjának 256 kilométeres körzetében senki nem élte túl a katasztrófát. Órákkal az aszteroida távozása után a hatalmas szél kezdett elülni, és több millió tonna törmelék hullott a földre, esővel, jégesővel és vérrel együtt: meggörbült autódarabok, fák, gyökerek, ágak, törzsek, mindenféle épületmaradvány, törött üvegcserepek, különféle felismerhetetlen szemét, szikla, roncs és egyéb törmelék maradt a nyomában. A legtöbb holttestről a hatalmas erő letépte a ruhát, s sokszor a végtagokat is, amelyek külön hullottak alá az égből. Úgy becsülték, hogy az aszteroida közvetlenül körülbelül 175 millió ember halálát okozta. Az utána bekövetkező éhínség majd több millió ember halálát okozza.
James Beauseigneur(az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal hírelemzője) vizionálja magyarul is megjelent könyvében mindezt. (Új kor születik, Alexandra Kiadó)

www.alexandra.hu,
info@alexandra.hu

hirdetés