hirdetés

Pénteken tartja könyvheti estjét a Magvető

2018. június 4.

Akik már nem leszünk sosem címmel rendezi hagyományos éves könyvheti estjét a Magvető Kiadó a Radnóti Színházban, melyen az idei év könyvtermését mutatják be a szerzők és a színház művészeinek közreműködésével, június 8-án este héttől.

hirdetés

Hagyományosan a 89. Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódva rendezi meg éves könyvtermését bemutató estjét a Magvető Kiadó a Radnóti Színházban Akik már nem leszünk sosem címmel.

A június 8-án 19 órakor kezdődő esten a közönség László Zsolt, Lovas Rozi, Martinovics Dorina és Bálint András tolmácsolásában hallhat részleteket a művekből, utóbbi a felolvasások közt Szegő Jánossal közösen beszélget az alkotókkal.

Részleteket hallhatunk Szvoren Edina Verseim című novelláskötetéből, de Takács Zsuzsa eddigi életművének javát tartalmazó A Vak Remény és Marno János Szereploszlás című verseskötetéből is. Felolvasnak továbbá Darvasi László, Mán-Várhegyi Réka, Sándor Iván, Szarvas József, Bérczes László, Marianna D. Birnbaum, Terézia Mora, Milbacher Róbert, Garaczi László, Bán Zsófia, Szilasi László és Rakovszky Zsuzsa műveiből, illetve az est címét kölcsönző Krusovszky Dénes regényéből is.

A szerzőkről és a Könyvhétre megjelenő új köteteikről részletesen írtunk 3x7 könyv, amit nagyon várunk (1., 2., 3.) című háromrészes cikksorozatunkban.

 

Helyszín: Radnóti Miklós Színház, 1065 Budapest, Nagymező utca 11.

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.