hirdetés

A Tekintet folyóirat novellapályázatot hirdet

2017. július 29.

A Tekintet folyóirat jeligés novellapályázatot hirdet 18-40 év közötti alkotóknak. A művek terjedelme legföljebb 12 ezer karakter lehet, előnyt élveznek azok a művek, amelyek a mai Magyarország egy-egy égető szociális, gazdasági vagy politikai problémáját állítják középpontba. Határidő: 2017. szeptember 30.

hirdetés

A Tekintet folyóirat jeligés novellapályázatot hirdet 18-40 év közötti alkotóknak. A művek terjedelme legföljebb 12 ezer karakter lehet (szóközökkel), tartalmi megkötés nincs, de előnyt élveznek azok az írások, amelyek a mai Magyarország egy-egy égető szociális, gazdasági vagy politikai problémáját állítják középpontba. Egy alkotó legföljebb egy, korábban másutt nem publikált írással pályázhat.

Az első helyezett 100 ezer forintos jutalomban részesül. A szerkesztőség megosztott első díjat nem ad ki. A legjobbnak ítélt további tíz írást a szerző hozzájárulása esetén közli a Tekintet. A pályázat jeligés, a szerzők a nevüket, elérhetőségüket, e-mail címüket zárt borítékban mellékeljék a pályaműhöz.

Beküldési határidő: 2017. szeptember 30.
Eredményhirdetés: 2017. október 31.

A pályamunkákat (kinyomtatva) az alábbi címre várják a szerkesztők: Tekintet szerkesztősége, 1054 Budapest, Alkotmány utca 2. A borítékra írják rá: NOVELLAPÁLYÁZAT

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.