hirdetés

Fényképregény-pályázat Cseh Tamás és Bereményi Géza lemezeihez

2018. január 1.

A Corvina Kiadó fényképregény-pályázatot hirdetett Bereményi Géza és Vető János közös műve, az Antoine és Desiré kapcsán. A pályázó alkotóknak a Cseh Tamás – Bereményi Géza szerzőpáros valamely lemezéhez kell fényképregényt készíteniük. A határidő: 2018. január 17.

hirdetés

A Corvina Kiadó fényképregény-pályázatot hirdetett Bereményi Géza és Vető János közös műve, az Antoine és Desiré kapcsán. A könyv alcíme: fényképregény az 1970-es évekből. Ehhez kapcsolódva olyan kreatív alkotók pályaműveit várják, akik ismerik Cseh Tamás-Bereményi Géza szerzőpáros lemezeit, szeretnek fotózni, és van kedvük elkészíteni valamelyik lemezhez egy fényképregényt.

A pályázóktól nem művészettörténeti elemzéseket várnak, hanem igazi, hamisítatlan fényképregényeket. A pályázat teljesen szabad minden téren. A világ bármely pontjáról bárki pályázhat, életkortól, nemtől függetlenül. A regény képei lehetnek színesek, fekete-fehérek, fekvők vagy állók, szövegesek vagy szövegtelenek. Terjedelmi korlátja sincs a pályázatnak. Tehát rendkívül szabad kezet kapnak a pályázók, a kreativitásukat kell megmutatniuk.

Az első három helyezett értékes könyvcsomagot nyer (100, 50 és 25 ezer forint értékben). A zsűrit Bereményi Géza és Vető János alkotja majd. Különdíjak elnyerésére is lehetőség lesz. A győztesek nevét 2018. január 21-én teszi közzé a Kiadó, ugyanis Cseh Tamás ezen a napon lenne 75 éves.

A fényképregényeket jpg formátumban a fenykepregeny@gmail.com e-mailcímre várják. A beérkező pályaműveket a Corvina Kiadó a Facebook-oldalán január elejétől folyamatosan közzé teszi majd, amelyek megoszthatóak és kommentelhetőek lesznek.

A határidő: 2018. január 17.

Az eredményhirdetés: 2018. január 21.

A pályázat kiírója: Corvina Kiadó

Címlapkép: Szebeni András

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.