hirdetés

Hommage à József Attila alkotói pályázat

2014. szeptember 8.

A Ferencvárosi Művelődési Központ irodalmi pályázatot hirdet Hommage à József Attila alkotói pályázat címmel.

hirdetés

Irodalmi alkotópályázatot hirdet Hommage à József Attila alkotói pályázat címmel a Ferencvárosi Művelődési Központ. A pályázatra olyan verseket és prózai alkotásokat várnak, amelyek József Attila morális értékrendje és a jelen társadalmi, művészeti folyamatai között kortárs kontextust teremtenek. Csak korábban még nem publikált alkotásokkal lehet pályázni. Minden alkotó legfeljebb három művel pályázhat.


Részvételi feltételek:

A pályázaton bárki részt vehet, eddig semmilyen formában nem publikált szöveggel. /on-line felület: blog, irodalmi portál, facebook is publikációnak számít/. Egy pályamű maximum 15 000 karakter lehet. Egy alkotó maximum 3 művel pályázhat, a nevezési lap kitöltésével és elküldésével.

Beküldési határidő: 2014. november 15.
A pályázatok beérkezéséről az FMK visszaigazolást küld.

Nevezési díj: nincs

A pályázatokat zsűri bírálja el, a zsűri döntése végleges és nem vitatható.

Beküldési cím e-mailen: jat@fmkportal.hu Postai úton: Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei (1096 Budapest, Haller u. 27). A borítékra kérjük írják rá a pályázat címét „Hommage à József Attila alkotói pályázat"
A pályaműveket a nevezési lappal együtt kérjük egy levélben, vagy (e-mailban) elküldeni.

Díjazás:
A díjazott alkotók (1-3. helyezett) értés tárgyi jutalomban részesülnek, 2014 novemberében. Az alkotók emellett lehetőséget kapnak önálló portfólió bemutatására 2015-öt követően az FMK irodalmi programjának keretében. Az FMK a pályaművekből kötet kiadását is tervezi.

Bővebb információ: Ferencvárosi Művelődési Központ; jat@fmkportal.hu

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.