hirdetés

Irodalmi Diszkó Fesztivál Pécsett

2018. november 12.

Kétnapos fesztivált szervez a pécsi Irodalmi Diszkó november 16-17-én a Made in Pécs Caféban. A programban hat irodalmi beszélgetés, négy akusztikus koncert és egy kiállításmegnyitó is helyet kapott. Írók írókról, írókkal és írók a DJ-pult mögött.

hirdetés

Az Irodalmi Diszkó 2012 és 2017 között összesen 45 irodalmi/zenei estnek adott otthont. Némi szünet után a sorozat rögtön egy kétnapos fesztivállal tér vissza Pécs kulturális vérkeringésébe és a város éjszakai életébe. A korábbi helyszínek (Ti-Ti-Tá, Nappali) után idén november 16-17-én a Made in Pécs Café ad helyet a következő Irodalmi Diszkó-rendezvénynek, amelyen hat irodalmi beszélgetésre, négy akusztikus koncertre és egy kiállításmegnyitóra kerül sor. A fesztiválon rendhagyó műsorszámokat is láthat a közönség: négy alkalommal írók beszélgetnek egymással írói stratégiákról, munkamódszerről, személyességről, a beszélgetések és koncertek után pedig pécsi irodalmárok állnak az emeleti DJ-pult mögé.

Fellép többek között Mán-Várhegyi Réka, Németh Gábor, Ágoston Zoltán, Szvoren Edina, Kiss Tibor Noé, Bartók Imre, Likó Marcell, Havasréti József, Totth Benedek és még sokan mások.

A részletes program megtekinthető ide kattintva.

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.