hirdetés

ÍRÓLES – Fényképezzen írót!

2018. június 6.

Csütörtökön nyit a 89. Ünnepi Könyvhét. Több mint 15 éve fotózzuk rendületlenül a könyvheti standok között bóklászó, dedikáló írókat. Idén arra vagyunk kíváncsiak, hogyan látja őket az olvasó. Vegyék kézbe okostelefonjukat, fényképezőgépüket, és kapják le kedvenc írójukat. Győztest hirdetünk. – Felhívás.

hirdetés

Egy nap múlva, csütörtökön nyit a 89. Ünnepi Könyvhét. Budapesten és vidéki városokban előbújnak szobájuk mélyéről az írók, és népes köztereken jelennek meg csapatostul. Egy irodalmi portálnak nem kunszt évről évre lencsevégre kapni őket, ám kíváncsiak vagyunk, idén hogyan boldogulnak a feladattal az olvasók. Fogják kézbe okostelefonjukat, fényképezőgépüket, keressék fel a könyvheti standokat, és készítsenek könyvüket bemutató, dedikáló írókról fotót, majd töltsék fel Facebook-oldalunkra, a felhívás-posztban publikált kép alá (IDE) hozzászólásként.


Fotó: Fortepan

Fontos, hogy írják oda, kit látunk a képen, milyen könyvével van jelen a lefényképezett író a könyvhéten, hol és mikor készült a fotó, és ki a fotós.

A legjobb képeket a szerkesztőség kiválasztja, és képgalériában publikálja oldalán. A szerkesztők által legeredetibbnek, legkiválóbbnak ítélt fotó készítője könyvjutalmat kap.

Fényképet bárki feltölthet, de kizárólag saját, a 89. Ünnepi Könyvhét idején, 2018. június 7-e reggel 8 és 2018. június 11-e este 8 óra között készült fényképeket fogadunk el.

Mondanunk sem kell: méltatlan, a fotóalanyt és a jó ízlést bántó fényképeket azonnal törlünk.

Legyenek résen! Fotózzanak írót!


hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.