hirdetés

Készítsen videót az Esterházy-fesztiválra!

2017. október 27.

A Szépírók Társasága 2017. november 4-5-én fesztivált rendez Esterházy Péter emlékére Van egy író. Szeretem. címmel. A fesztivált videókampány vezeti be, ahol írók és olvasók beszélnek Esterházyról. – Felhívás! A határidő: november 1.

hirdetés

Forgattam egy új filmet, papa. Nocsak.
(Harmonia caelestis)

A Szépírók Társasága az alábbi felhívást intézi írókhoz és olvasókhoz:

Ha van egy történeted Esterházy Péterről, vagy szívesen szólnál pár szót valamelyik könyvéről, esetleg örömmel kommentálnád a számodra legfontosabb Esterházy-idézetet, vagy csak el szeretnéd mondani, mit jelent számodra az életmű, a szerzői figura vagy a művekben felépülő kulturális hagyomány – akkor készíts egy legfeljebb két perces filmet, és küldd el nekünk. A videókat telefonnal, kamerával, fényképezővel is fel lehet venni, a lényeg, hogy fekvő formátumúak legyenek.

A rövid videókat (vagy a videók youtube-linkjét) a vanegyiro@gmail.com címre várjuk 2017. november 1-ig. A filmeket megosztjuk a rendezvény internetes felületein, és levetítjük a fesztivál helyszínén."

A fesztiválról a Szépírók Társasága oldalán ITT, a Facebookon ITT olvashatnak többet, de van egy blogja is, melyet ITT találnak.

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.