hirdetés

Műbejelentés – A MASZRE felhívása

2018. június 12.

A MASZRE felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket, fordítókat, valamint jogutódaikat, hogy a 2017-ben megjelent műveik bejelentésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj kifizetéséhez. A bejelentés határideje: 2018. december 13.

hirdetés

A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket, fordítókat, valamint jogutódaikat, azaz a reprográfiai jogosultakat, hogy a 2017-ben megjelent műveik bejelentésével, valamint személyes adataik közlésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj kifizetéséhez.

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden olyan szerző és jogutód (természetes személy) jogosult jogdíjra, aki 2017-ben, papíralapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét 2018. december 13-ig bejelenti. A megállapított reprográfiai jogdíjat eddig a határidőig folyamatosan fizetjük.

A kitöltött és aláírt adatlapot az info@maszre.hu vagy a 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. címre szíveskedjen postán elküldeni.

A jogdíj megállapításához szükséges regisztrációs lap megtalálható és letölthető a MASZRE oldalán, a Műbejelentés címszó alatt.

A reprográfiai jogosultak személyes adatainak nyilvántartása és kezelése kizárólag a jogdíj felosztását szolgálja, az Egyesület szigorúan betartja az adatvédelemre, illetve a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.