hirdetés

Szombaton rendezik meg az első Collectorism könyvbörzét

2017. december 5.

2017. december 9-én, szombaton 11-től 16 óráig tartja első könyv- és papírbörzéjét a Collectorism az Ellátóházban. A szervezők egy új közösségi forma kialakítását tervezik a gyűjtők és könyvbolondok remélhetőleg rendszeressé váló találkozóin.

hirdetés

2017. december 9-én, szombaton, 11-től 16 óráig az első olyan könyv- és papírbörzét rendezi meg a Collectorism, amely nem csak kereskedők számára nyitott és ingyenes, de magánemberek mellett antikváriumok is látogathatják különleges anyagaikkal. A Collectorism könyvbörzéjét, amely egy könyvbolondoknak szánt, új közösségi formává látszik kibontakozni, a tervek szerint rendszeresen megrendezik a jövőben.

Collectorism ez alkalommal kilép a virtuális térből, és találkozik a gyűjtőkkel, hogy a gyűjtők is találkozhassanak egymással. A könyvek mellett gazdára találhatnak plakátok, poszterek, efemerek és képeslapok is.

A börze ingyenes. Aki árulni akar, az info@collectorism.com címen jelentkezhet. Az első Collectorism könyvbörzén Szűcs Édua és Para-Kovács Imre dedikál. Bővebb információkat az esemény Facebook-oldalán találnak.

A Collectorism a gyűjtők világméretű hálózata, egy weboldal, ahol bemutathatják és kicserélhetik tárgyaikat. Több mint 200 millió embert képes összekapcsolni. Olyan hely, ahol megismerhetjük a felhasználók szenvedélyét, és találkozhatunk a kollektorokkal anélkül, hogy bajba kerülnénk távoli konferenciákon és vásárokon. Olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról bárki cserélhessen tárgyakat. A drag-and-drop rendszer egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a böngészést. Az aktív kollektorok mellett sokan vannak olyanok, akik csak rövid ideig hódolnak szenvedélyüknek, és még mindig ott porosodik a bélyeggyűjteményük az ágy alatt, kötegekbe rendezett szalvétáik a szekrényben. A Collectorism szervezői arra biztatnak mindenkit, csatlakozzon a gyűjtők legnagyobb klubjához.

A Collectorism használata pofonegyszerű. Nincs regisztrációs díj és nincs hirdetés. Nincs semmi, ami elvonja a felhasználó figyelmét a böngészéstől. A választék nagy, több ezer tétel között, több kategóriában keresgélhet, és találhat meg mindent az érméktől kezdve a bélyegekig, a játékoktól a könyvespolcokig, a sportemlékektől a képregényekig, és nem utolsósorban a könyvekig és könyvritkaságokig.

A Collectorism Facebook-oldalát itt találják.

 

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.