hirdetés

Támogassa Békés Pál Félőlényének angliai bemutatóját

2017. augusztus 22.

A Félőlény (frightbite) angol nyelvű bemutatójára készülnek az Egyesült Királyságban. Az előadás közösségi finanszírozással jön létre. A támogatásokat szeptember 6-áig várják.

hirdetés

Az alkotók szerint Békés Pál műve rendkívül aktuális ma: szerintük a készülő "politikai mesejáték" ugyanis segíthet annak a belátásában és kezelésében, hogy a mostanság zajló zavaros világpolitikai eseményeket nem csak a felnőttek élik meg nehezen, hanem a gyerekek is.

Fotó: Frankl Aliona

Idén októberben a Bloomsbury Festival programjainak keretében lesz látható, a flashpoint collective, a londoni Royal Academy of Dramatic Art (RADA)/Birckbeck University frissen végzett diákjaiból létrejött társulat által. A darabot szintén beválasztották a Voilá! Europe Festival programjába, így novemberben is megtekinthető lesz. A színpadi változat négy terület együttműködését ötvözi: a bábművészetét, a fizikai színházét, a dzsesszt és a mesemondást. A darab rendezője Kata Waldapfel.

Az előadás létrejöttéhez 20.000 font adományt szeretnének összegyűjteni ezen az adománygyűjtő oldalon. Itt olvashatóak a várható költségek, egy rövid angol nyelvű leírás az előadásról, a műről és a szerzőről, valamint megtekinthető a Rick Zsófia által készített reklámfilm:

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.