hirdetés

Tegyük fel,

Németh Gábor 2 flekken

2007. július 20.
Mutatták az egészet a tévében, ilyenkor van egy ember, aki választ, ezt mutassuk, ezt meg ne, nyilván ez a gondos ember szólt pl, hogy lehet pár szarul halló, azoknak írjuk is ki, hogy azt mondta a csávó a Fodorra, hogy f…szopó, fideszes g..i, így kulturáltan, pöttyözve...
hirdetés

de ne engedjük meg, hogy miniszter vagyok, kihív a Tévé a térre, dimidumálni, elkezdődik a cucc, de érzem, hogy közben a hátamba beszélnek, kétezer maligánnal, konkrétan azt, hogy faszszopó, fideszes geci vagyok, érzem, hogy nem annyira bírok figyelni, de nem állok le, nem mondom, hogy elnézést, talán csináljuk meg máshol ezt a beszélgetést, nem, végigcsinálom, aztán odaslattyogok, jól beszólok a csávónak, konkrétan azt,, hogy örüljön, hogy nem kap egy akkorát, a bunkó állatja.
 
Jó, de miért?
 
T. f., d. n. e. m, hogy ilyen hangoscsávó vagyok, hallom simán a fülesen a faszszopófideszesgecizést, amúgy azért fizetnek, hogy korrekten legyen rögzítve a hang, mégse mondom, hogy gyerekek, álljunk le, pedig, ha mondjuk ütemesen károgna egy varjú, nyikorogna ez vagy az, tuti, szólnék, csináljuk meg mégegyszer.
 
Jó, de miért nem?
 
Operatőr vagyok, azt‘ látom ám, hogy megy oda a Fodor dzsankihoz, basszus, ilyet még nem basztál, ez frankón beszól a csávónak, má‘ guggolok is lefele, onnan veszem, mer‘ nem elég nagy a Fodor, amúgy csak harminc centivel volna magasabb, ez meg így így kiemeli, érted, ahogy él visszafele a helyzetével, eredeti, nem?, talán, ha négymilliószor láttad életedben.
 
Kérdezhette ez a Fodor, hogy gyerekek, ezt is frankón fölvettétek?
 
Ja, mondhatta a Tévé.
 
És le is akarjátok nyomni?
 
Kérdezhette a Fodor.
 
Mint a szél.
 
Az így elég gáz lesz, legalább menjünk már el a Szomszéd utcába bocsikát kérni.
 
A bocsikát le is vette tőle a tévé, kábé, mint a vért, aztán szaladtak a jó hírrel, vissza a Bátor Hajléktalanhoz, de sajna, az nem fogadta el, jó, akkor kérjél te a Fodortól, kér a faszom, gondolta a Bátor Hajléktalan, de csak annyit mondott, hogy nem, mert hat gyereke van stb.
 
Ez, a hat gyerek a satöbbivel, senkit nem érdekelt különben, pedig korábban a Fodornak is megmondta, de a miniszter is azt válaszolta, nem érdekel a hat gyereked, bunkó állat vagy.
 
Mutatták az egészet a tévében, ilyenkor van egy ember, aki választ, ezt mutassuk, ezt meg ne, nyilván ez a gondos ember szólt pl, hogy lehet pár szarul halló, azoknak írjuk is ki, hogy azt mondta a csávó a Fodorra, hogy f…szopó, fideszes g..i, így kulturáltan, pöttyözve, szerintem a fideszest is kipontozhatták volna, hiszen az is sértésnek volt szánva, mindegy, szóval, írjuk ki,  de azt már csak meséljük el, így függőbe,  hogy a Fodor saját bevallása szerint azért pöccent be, mert a hajléktalan a kolléganőjére is trágár megjegyzéseket tett, meg, hogy a Fodor odament az interjú után a hajléktalanhoz, beszélgetni kezdtek, de a vita elmérgesedett, erről ugyanis sajna még lemaradtak a srácok, csak később neszültek föl, hogy eksön van, később térdelt le a Tibi a betonra, hogy a lábak közül vegye a témázást, mer‘ úgy lesz az igazán szekszi.
 
Az Interjú különben aztán valahogy így nem is lett meg, pedig eredetileg valami annyira fontosnak látszott, hogy ki kelletett hívni a minisztert a Batyira, csak aztán ez a beszólós cucc még fontosabb lett, naná, ez a Fodor valamikor ilyen emberjogi dumát nyomott, nem?, majdnem volt is valami ilyen bizottságban, vagy mi.
 
Valaki később, néző, azt mondta, máshol ilyenkor le szokás mondani.
 
Másvalaki meg, hogy szerinte az egészet a Kóka szervezte le.
 
Tegyük fel, de ne engedjük meg, hogy hajléktalan vagyok, tényleg hat gyerekem van, de a Zélet nem volt erre tekintettel, hagyta, hogy mindenem elvesszem, hogy eligyam az agyam, sőt, jeges farkát több ízben a seggembe rakta.
 
Bunkó állat vagyok, üldögélek a napon.
 
Jön a Tévé trendi cuccokban, meg az a Miniszter, ilyen jól szabott öltönyben, az, aki fideszes, vagy az volt, vagy a faszom tudja, ilyen magas szőke.
 
Meglátszik ezeken a pénz, látszik, hogy velük van a Zélet.
 
Kérdeznek, válaszolnak, nekik is szar lehet különben, de utána csak hazamennek valahova, aztán tölt magának otthon ez a Fodor valami rendesebb viszkit.
 
Amilyen beszari vagyok, persze nem mernék velük gecizni. Ezek kihívják a rendőrt, a végén meg fejbe leszek baszva. De azt azért  csak megkérdezném, ahogy a csávó is, hogy tényleg, minek jöttök ide.
 
Magamban, hogy meg ne hallja senki.
 
 

Németh Gábor

hirdetés
A Litera kommentelési rendje 2016. szeptember 19-től megváltozik, ezentúl Facebook-oldalunkon várjuk a hozzászólásokat.
drótos tóth drótos tóth 2007-07-21 17:17

 "...de vajon hol az igazság?" egy ilyen műbalhéban? Sehol! Legfeljebb kivüle, de az hosszú-..