hirdetés

Búcsú Esterházy Pétertől

Hadik Kávéház, 1111 Budapest, Bartók Béla út 36.

Kezdő dátum: 19:00
19:00
Szeptember 7-én többek között Závada Pál, Grecsó Krisztián, Radnóti Zsuzsa és Mészáros Máté emlékezik meg a megújult Hadik Irodalmi Szalonban.
hirdetés

A szezonkezdő Hadik Irodalmi Szalon úgy érezte, hogy kötelességünk kedvencünkre, a magyar irodalom egyik legfontosabb írójára emlékeznünk: szeptember 7-én Esterházy Péter emlékestet tartanak.
A hónapban több programmal és tárggyal is tiszteletünket teszik EP előtt a Hadikban, aki 2013-ban volt vendége a kávéháznak.
A belépés természetesen ingyenes, a dátumot már most mentsétek el. 

2013. februárjában a Hadik Irodalmi Szalon 25. estéje volt. Generációkról beszélgettek, alkotásról, írásról, képről, zenéről - apákkal és fiúkkal. Esterházy Péter és fia, Marcell; Dés László és fia, András voltak vendégei a kávéháznak. 

Esterházy Péter július 14-én halt meg, nemrég temették Gannán. Az, hogy velünk marad, szavaiban, mondataiban, hangjában, lényében - biztos. Az újranyíló Hadik Kávéházban eddig is megemlékeztek a legfontosabb alkotókról, Kass Jánosról, Petrovics Emilről, Jancsó Miklósról, legutóbb Juhász Ferencről. Szóval, hanggal, felolvasással. Szeptember 7-én pedig Esterházy Péterre emlékeznek meg az újranyíló Hadikban.

A belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött, melyet az anna_juhasz@hotmail.com e-mail címen tehetnek meg.

Tags: Esterházy Péter Hadik kávéház

hirdetés