hirdetés

Németh Gábor Project - lemezbemutató koncert

Petőfi Csarnok

Kezdő dátum: 20:00
hirdetés

Közreműködik a TONY LAKATOS BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA Fúvós Szekciója.
A Németh Gábor Project 2000-ben alakult. Alapítója Németh Gábor, a közismert dobos és zeneszerző. Harminc év szakmai múlttal, számtalan zenekar tagjaként láthattuk és sok száz lemezen hallhattuk.
Zenekarai: Theátrum, Deák Big Band, Apostol, Skorpió, Dinamit, Bikini, Kormorán, Art Reaktor, Crack Orchestra, Beatrice, P.Mobil stb.
2003. decemberében jelent meg "Könnyű lépések" címmel a Németh Gábor Project első nagylemeze, mely egyben Németh Gábor első szerzői lemeze is. A siker arra inspirálta, hogy megírja második lemezanyagát is, melynek bemutatója május 6-án lesz a Petőfi Csarnokban. A lemez is ezen a napon jelenik meg.
A színpadon 26 kiváló muzsikus, akik ebben a formációban évente csak egy alkalommal koncerteznek. A zenekar tagjai: Tony Lakatos szaxofon, Makovics Dénes szaxofon, Fekete Kovács Kornél trombita, Birta Miklós gitár, ifj. Tornóczky Ferenc gitár, Papesch Péter basszusgitár, Sapszon Bálint billentyűs hangszerek, Horváth Kornél ütőhangszerek, Németh Gábor dob.
A koncerten a Project a méltán népszerű BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA fúvós szekciójával együtt lép fel 18 fúvóssal. Szólista sztárvendég: TONY LAKATOS (aki egyébként a lemezen is, mint szólista közreműködött). Évek óta Európa és az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott szaxofonosa.
Jegyár: 3500 Ft
A Németh Gábor Project weblapja.

Tags: amerikai Németh Gábor

hirdetés