hirdetés

Panel

részletek Mile Zsigmond Zsolt készülő regényéből

"Ez a föld túl kicsi és túl nagy ahhoz, hogy az összekötő szálak elszakadhatnának, s ha mégis elszakadnának, akkor az emberi mivolt teng-leng a semmiben, és semmivé válik maga is. De ilyen talán nincs is..."
     
     (Fekete István: Ballagó idő)
hirdetés

Az áruló

Filmregény - 20. rész

Az EBK dalai

Az Elektrik BUGI Kommandó Performance Nagyzenekar dalszövegei


     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     Az Elektrik Bugi Kommandó Performance Nagyzenekar, rövidebb nevén EBK - oszlopos és alapító tagja Karafiáth Orsolya Nagymesternő (nevét fedje homály) - itt közölt szövegei az EBK eddigi termései, és természetesen nagyszerűségüket dicsérik. A dalokat szerezték (szöveget, illetve a zenét): Rigó szimpatizáns, Mángorló kommandós, Pox kommandós, Pálkata EBK PR-menedzser, Karády Nagymesternő, Örmény kommandós, Csődörössy szimpatizáns és Bantax kommandós. Élvezzétek!

Az EBK paraméterei

Az Elektrik BUGI kommandó Performance Nagyzenekarról

Az EBK P.N. 2002 áprilisában alakult, az EBK propaganda-zenekaraként. Alakuló nagygyűlésük után két héttel meg is tartották első koncertjüket a Trafóban, viharos sikert aratva. Fanatizálták a tömegeket, elképesztették a szervezőket. Az együttest eleinte még a punkzene megújítóiként, tagjait kiváló zeneszerzőkként magasztalták. (...) Robusztus termetükkel, szabadon hagyott, szőrös mellkasukkal, erotikus mozgásukkal maguk a megtestesült őserő, a kihívó exhibicionizmus, a nyers szexualitás, a maga körül mindent leigázó barbárság.

Gyula bácsi, az űrhajós

Részlet a szerző a Jelenkor kiadónál decemberben megjelenő regényből

Bartalos plébános

Részlet a szerző Jelenkor Kiadónál decemberben megjelenő regényéből

hirdetés