hirdetés

Netnapló

Folytatódik a szép, csendes őszi idő

Nagy Kata - 2016. szeptember 23.

Lefekvés előtt a világ legidősebb embereit nézegetem a neten. Szusi, zöld tea, és sok alvás – egy 116 éves japán nő szerint ez a recept. Azért az az érzésem, valamit eltitkol, ha 100 év alatt négy férjet is elfogyasztott. – Nagy Kata pénteki szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Egy régi szeptemberi nap

Nagy Kata - 2016. szeptember 22.

Marika néni persze azt sem vette észre, hogy Szabó Peti hátrafordult, és megbökte Erikát a melle környékén a rotringgal, a hónalja alatt, csak hogy nevessen még jobban, de Erika nem nevetett még jobban ettől. - Nagy Kata csütörtöki szabadnaplóját olvashatják.

hirdetés

Netnapló

WC-n sírni

Nagy Kata - 2016. szeptember 21.

A munkahelyemen kapok egy tisztességes migrénrohamot, miután egy tapintatlan rododendron kinézetű férfi 619 darab lufit fúj fel egy géppel velem egy légtérben. - Nagy Kata szerdai szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

A konyha és a bugyrok

Nagy Kata - 2016. szeptember 20.

Az összecsukott napernyőket nézzük, amelyek egy csoport összeborult imádkozó apácára hasonlítanak a homokviharban, amit apokalipszisnek hisznek. Mesélek G.-nek a némasági fogadalmat tett apácákról és szerzetesekről, akikről nemrég olvastam egy cikket. - Nagy Kata keddi szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Ágyak és átjárók

Nagy Kata – 2016. szeptember 19.

A Visegrádi utcai lakás, ami felé tartunk, a háborús övezetben van, mégis a leszakadt redőnyével a béke bunkere, ahol a tárgyak, mintha mindig kék órában fürdenének. – Nagy Kata szabadnaplóját olvashatják hétfőről.

Netnapló

Szeretetkolbász

MÁSIK - Márai Sándor Író Kör - 2016. szeptember 18.

Szeretnénk ugyanakkor előidézni, hogy minél több ismerősünk legyen boldogabb a kolbász által. Ez a mi kolbász-ajándékozási kezdeményezésünk valódi célja. - A MÁSIK vasárnapi bejegyzését Veres István írta.

Netnapló

Bohócok és békák

MÁSIK - Márai Sándor Író Kör - 2016. szeptember 17.

Igazi ripacsok a javából, akik a fészbukon menedzselik magukat igazi paraszt módjára és mindenről feltolnak képet, a kert végi latrinától kezdve az apósuk autójáig mindent. - A MÁSIK szombati naplóját Mucha Dorka írta.

Netnapló

Kötelezők – nem, köszönjük!

MÁSIK - Márai Sándor Író Kör - 2016. szeptember 16.

Kedvenc óráim a fogalmazások. Ezt sokan alibi órának is tarthatják, ha a tankönyvet nézzük, az is. De ez az az óra, ahol a gyerek önmaga lehet, ha jól csináljuk. - A MÁSIK pénteki naplóját Hajtman Kornél írta.

Netnapló

Más hozzáÁllás kéne

MÁSIK - Márai Sándor Író Kör - 2016. szeptember 15.

A lábamat nézem a takarásban. Még 20 perc, míg színpadra kerülök. A magas sarkúban megfeszülnek és kidomborodnak a lábfejemen az erek. Mintha csak egy diófalevelet néznék. - A MÁSIK csütörtöki naplóját Dékány Nikolett írta.

Netnapló

Legyél már normális!

MÁSIK - Márai Sándor Író Kör - 2016. szeptember 14.

Persze, felhívhatnám édesanyám figyelmét, hogy ha idegenként jönne velem szembe, valószínűleg az ő reakciója is hasonlítana azokra, amik a sminkem alapos ellenőrzésére késztették. - A MÁSIK szerdai naplóját Wawruch Róza írta.

hirdetés