hirdetés

Netnapló

Vácihetven

Imre Eszter - 2016. augusztus 29.

El tudnám mesélni az életemet utcanevekkel. 7 év Budapest után pedig  megvannak bennem a Budán nevető terek, a Pesten vérző lakótelepek, és a két világ között hol feszengő, hol gátlástalanul kitárulkozó hidak is. - E heti szabadnapló-írónk Imre Eszter. Az első bejegyzését olvashatják.

Netnapló

Maradjunk még

JAK-tábor - 2016. augusztus 28.

Aztán a felolvasás megold mindent, a szöveg most be van téve egy környezetbe, egy atmoszférába, így ami olvasva először sokkolt, az most az élő hang hatására nevetésben oldódik fel. Egy pillanatra mintha a megváltás lehetősége is megcsillanna a szigligeti éjszakában. – Czinki Ferenc összefoglaló bejegyzése a József Attila Kör idei szigligeti táboráról.

hirdetés

Netnapló

Mindjárt vége

JAK-tábor 2016 - 2016. aigusztus 27.

Ha már épp itt van mellettünk, meg is kérdezem, ő írja-e a naplót. Áfra zavartan felnevet és nem válaszol a kérdésre. Ninivel sokatmondóan egymásra pillantunk. Gyanús. Nagyon gyanús. - A JAK-táborból Bende Tamás jelentkezik a szombati netnaplóval.

Netnapló

Mindigmost

JAK-tábor - 2016. augusztus 26.

Utána elvonulunk a dark discóból egy kicsit szerkesztőileg, nincs kóla, almás cukrot tömök, amíg a horrorfiúk gurítják a csapatépítő Jägereket. Sötét esthez sötét kérdések, mi lesz a JAK-kal, hol vannak a harcos lelkű fiatalok, akik berúgják a szekeret. – A JAK-tábor naplóját péntekről Tóth Kinga írta.

Netnapló

Bunker a babaosztályon

JAK-tábor 2016 - 2016. aigusztus 25.

Gaborják Ádám „ezt nem hiszem el”-mantrájától és kétségbeesett telefonhívásaitól kísérve halált megvető bátorsággal behatolunk a kilences számú faházba Dóka Péter szerkesztő-kollégámmal. - A szigligeti JAK-táborból a csütörtöki naplót olvashatják Dávid Ádámtól.

Netnapló

Takarékon

JAK-tábor - 2016. augusztus 24.

A lucfenyők árnyékában köré gyűlt fiatal versírók, költők fekszenek, ülnek, támaszkodnak félkörbe rendeződve. Szép kép, a görög filozófia preszokratikus korszakát idézi. - A JAK-tábor szerdai naplóját Áfra János írta.

netnapló

Csigák

JAK-tábor 2016 - 2016. aigusztus 23.

Aztán egyszercsak itt voltunk, és tudod mi volt? Semmi. Mindenki megnyugodott, minden a helyén volt, a kastély még mindig gyönyörű, az idő is jó, Attilának még sör is volt. Tény, hogy most a zene és a buli a távolabbi szállásra került és a kastélyban csönd van, de ennek a lelkem mélyén élő kisnyugdíjas csak örül. - A JAK-tábor első napjáról Mucha Dorka netnaplóját olvashatják.

netnapló

Nyitány: csak semmi pánik

JAK-tábor 2016 - 2016. aigusztus 22.

A szervezés mindig háttérmunka, kevés reflektorfénnyel, de nagyszerű emberekkel találkozhatsz a szakmából, s a legfontosabb, amikor örülni látsz embereket, hevesen vitatkozni a programról vagy egyszerűen csak közlik, hogy jövőre szeretnének újra jönni. Ezért csináltam minden évben. - A héten a JAK-tábor szervezői írják Szigligetről a netnaplót. A nulladik napot Gaborják Ádám.

Netnapló

Hajrá Booramia, hajrá booramok!

Horváth Csaba - 2016. augusztus 21.

És kezdődhet a Booram. A Booram lehetőségeire első közös nyaralásunkkor Zsófi hívta fel a figyelmet, amikor egy dalmát kisváros erkélyén állva álhorvátul valóban halandzsázott több hangon, mintha a helyi kölykök beszélgettek volna. - Horváth Csaba vasárnapi bejegyzését olvashatják.

Netnapló

Felkelt a mi napunk

Horváth Csaba - 2016. augusztus 20.

Napok óta különböző előadások spotjai mennek a tévében, ma hajnalban már azt álmodtam, hét kis István áll hét kicsi királydombon – adjátok vissza a hegyeimet! –, rajtuk korona, palást, kezükben kiscsákány. – Horváth Csaba szombati naplóját olvashatják.

hirdetés