hirdetés

Képregény-panoptikum (imitatív blog-kísérletek 7.)

2004. 02. 11. - Szűts Zoltán netnaplója

Kimerít a Napló, mint Frodót a Gyűrű hordozása, napról napra gyengébb vagyok, mégsem érzem úgy, hogy el kellene dobnom magamtól, megsemmisítenem. Nem is lehetne, hisz már hozzá sem nyúlhatok. Úgy érzem, kiszívja minden energiámat, kevés dolog marad bennem, alig tudok mit elmesélni, összemosódnak a napok. A buszon is azt írom a palmtopomba, az foglalkoztat, evődik velőmig.

Téli éjszaka

2004. február 12. - Jónás Tamás netnaplója

Csak kényelmetlen dologba nem belemennni! A kényelmetlen dolgok arra ösztönöznek, hogy a magad arcára alakítsd a világot. Keresni hát a kényelmetlen dolgokat! Az történik majd, ami a kávéval, a paprikával: hányingerem volt tőlük, prüszköltem, ma meg keresem a csípőset (bár még mindig nem szeretem), de szeretném magam rajtuk túltenni. Hopp, rémülök meg: az életen, így, észrevétlenül. Hipp, révedezem, mi van akkor?
hirdetés

Akit Ádámnak hívtam (imitatív blog-kísérletek 6.)

2004. 02. 10. - Szűts Zoltán netnaplója

Talán a Budaörsi Napokra néz ki, az egy hétig tartó mulatságra, koncert koncert hátán, de leginkább mindenki egymáson, és naponta jön a mentő. Elsőtől harmadévig ajánlom mindenkinek megtekinteni. Az egyetemi karok versenyző csapatokat indítanak, van kötelező színdarab, műveltségi vetélkedő, újság. Ilyenkor az első ügyeleti napra osztom be magam, utána eltűnök a környékről is.

Ssssssssssssssssssemmi (imitatív blog-kísérletek 5.)

2004. 02. 09. - Szűts Zoltán netnaplója

Van egy 1978-as Star Wars rajzfilmem, állítólag Lucas nem örült neki - bár ki tudja -, szerepel benne Boba Fett. A Klónok támadásában már megjelenik, még gyerek, de már elég sunyi, jó fejvadász lesz belőle, majd nagyon csúfosan elbánnak vele a Jedi visszatérben. Milyen piti halál, valami szörny vermébe esik a sivatagban, véletlen belökik. Gáz. Nem ezt érdemelte. Nem ily halált.

Szemtelenül gyorsan (imitatív blog-kísérletek 4.)

2004. 02. 08. - Szűts Zoltán netnaplója

A szobában meleg lesz majd, sok free jazzt hallgatunk, meg Kruder és Dorfmeistert, Flytronixot és hasonló easy listeninget, csemegeként pedig osztrák atonálisokat. Csak gyűjtögetem a zenéket, sehogy, hogy élvezhessem is. Azt hiszem, ez már betegség, túl komolyan akarok birtokolni mindent.

A daru (imitatív blog-kísérletek 3.)

2004. 02. 07. - Szűts Zoltán netnaplója

A higiénikus tíz tanácsa között szerepel, hogy egy férfi legyen szőrös - én is ajánlom annak, aki megteheti -, és javasolja azt is, hogy egy férfi (ha nem mondtam volna, férfiaknak szól) legalább naponta egyszer álljon meztelenül a tükör elé. Nekem sohasem volt nagy tükröm, ezért esténként az ablakban szoktam volt magamra pillantani. Ez kicsit kínossá vált később.

Szellem a gépben (imitatív blog-kísérletek 2.)

2004. 02. 06. - Szűts Zoltán

Megtiltotta nagymamának, hogy telefonon hívogasson, múltkor felhívott, azt mondta, Zolikám, egyre kérlek (azt hittem, az lesz, szóljak anyámnak, ne magyarkodjon annyit, vagy ne dolgozzon annyit, még baja lesz, de nem ezt mondja, fárasztóbbat), vegyél vastagabb nadrágot, hideg lesz.

Nagyon féltem (imitatív blog-kísérletek 1.)

2004. 02. 05. - Szűts Zoltán

Felhívom édesanyámat, szaggat a vonal, ő Nagybecskereken, én Bp.-n. Érzem, nem hallja, amit mondok, de megértő és szeret, rajong értem. Rövid, "minden rendben?" SMS-ére reflektálok. Két éve olvastam a Népszabadságban egy cikket, mely arról szólt, hogy egy férfi egy gyilkosság után SMS-ben tartotta a kapcsolatot a nyomozókkal. A szerző a gyengébbek kedvéért feloldotta a mozaikszó(?) jelentését, Rövid Üzenet Szolgáltatás, vagyis RÜSZ. Minden félévben elemezzük.

Ugye Figyelsz?

2004. 02. 04. - Kukorelly Endre

...megbeszéljük a megbeszélendőket, pár I.V.-t (össz. 1 hét alatt 13+?, ha jól számoltam), Gábor regényét (az áprilisi Könyvfesztiválra jön, Roskó Gábor festménye lesz a borítón), és sőt azt is, hogy lenne a könyvemnek második kiadása, nagyjából elfogyván az első. Még a sajtóhibákat is ki lehet javítanom, szóval teljes mértékben egy könyvkiadóhoz tartozó szerzőként vagyok kezelve, ami új élmény nekem.

Csillagtúra Pesten

2004. 02. 03. - Kukorelly Endre netnaplója

2004. február 3. kedd

"Egy dolog önmagában attól, hogy van, értékes." Pokorni Zoltán véleménye a dolgokról, de nem pusztán az, hogy ez, hanem hogy milyen hanghordozással ez.

Ma igazán nem mennék be, ha.
hirdetés