hirdetés
hirdetés

Netnapló extra - szocmoc

2011. december 29. - Barcs Miklós
Az év végére a szerkesztőség válogatásában felelevenítjük idei legkedvesebb netnaplóinkat. Mára Barcs Mikós 2011. december 7-i naplóbejegyzését választottuk újraolvasásra.

Utolsó

2011. december 11. - Barcs Miklós
...egy priccsen békésen elszundikáltam, hajnali egy óra felé kihallgatott két álmos és unszimpatikus nyomozónő, azután elengedtek azzal, hogy negyvenezer forintra meg fognak büntetni mint engedély nélküli tüntetésen résztvevőt. - Barcs Miklós naplója vasárnapról.
hirdetés

Kilátó klubház

2011. december 10. - Barcs Miklós
Az ide járó klubtagokkal személyes jó kapcsolatom van, ez is közrejátszott a videó készítésénél abban, hogy közvetlenül, félelem nélkül ástak le saját mélyrétegeikbe a szereplők. - Barcs Miklós naplója szombatról.

Olvasnivaló

2011. december 9. - Barcs Miklós
A másik kedvencem orosz, Varlam Salamov, a Gulag igazi írója... - Barcs Miklós netnaplója péntekről.

Notesz 1.0

2011. december 8. - Barcs Miklós
Ahhoz, hogy egy jó alkotás létrejöjjön, határtalan sok rossznak és középszerűnek a megléte szükséges. Televény a hordalékon. Kis virág nyílott a trágyadombon. - Barcs Miklós naplója csütörtökről.

szocmoc

2011. december 7. - Barcs Miklós
kihalt a nagybetű a klaviatúrából a munkahelyemen, egy utógondozó otthonban, pest külvárosában áll ez az emeletes családi ház, volt állami gondozottak laknak benne vagy tizenöten, és én vagyok az ügyeletes... - Barcs Miklós naplója szerdáról.

Tél apó napján

2011. december 6. - Barcs Miklós
Összecsipegetett és összerakosgatott emlékmorzsákra van szükség ahhoz, hogy ne vesszen el ennek a korszaknak a személyes élményekből eredő igazi jellege, ha elveszhet, vagy megmaradhat valami egy korból egyáltalán. Most jött el az ideje a feldolgozásnak?  Megöregedett mindenki, és jöhet a könnyes nosztalgia? - Barcs Miklós naplója keddről.

Gábriel, az önjelölt arkangyal

2011. december 5. - Barcs Miklós
Na, Judy éppen kapott Amszterdamból 10-15 lecsóbélyeget (LSD), és megbeszélte valakivel, hogy eladja neki. Ami nem ment éppen problémamentesen, ezt a társaságot egy Gábriel nevű drognyomozó üldözte, időnként szó szerint, pár fős csapatával. - Ezen a héten Barcs Miklós írja a netnaplót a Literán.
hirdetés