hirdetés
hirdetés

Majd még mesélek neked

2017. december 30. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, a hetedik bejegyzés.

Állattangó

2017. december 29. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, a hatodik bejegyzés.

hirdetés

Van egy ablak

2017. december 28. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, az ötödik bejegyzés.

Cinema City

2017. december 27. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, a negyedik bejegyzés.

City Light ...,

2017. december 26. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, a harmadik bejegyzés.

Ötforintos kócsagaim

2017. december 25. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. A második bejegyzést olvashatják.

Fuit

2017. december 24. - Lábass Endre

Ha versnek is tűnnek néha, eredendően nem azok szegények, viszont sokszor rosszkedvemben is boldogan írt naplójegyzetek. Úgy gondoltam, belőlük mutatok karácsonyra párat kisebb kupacokba csoportosítva, tán, ahogy születtek. – Karácsony hetén Lábass Endre írja a naplót a Literán. Íme, az első bejegyzés.

Az albatrosz és a szekrény

2006. május 7. - Lábass Endre
fiókokban épp elfért az összes gonosz számla és születési és halálozási okirat. A tolós-üvegű vitrinben egy régi húsvéti tojás mumifikálódott csirkeembriója mellett dédanyám határon túli sírhantjáról egy csipetnyi föld zörgött egy kiszáradt kis fafiókban, egy Szikra gyufásdobozban.

Pásztortáska

2006. május 6. - Lábass Endre
Nem nézett fel minden katona megevése után, csak úgy minden harmadik-negyediknél nézett a régiségbolt felé, akkor sem sokáig, és nem volt látható arcának egyetlen apró változása sem. Nem várt türelmetlenül, láthatóan nem sietett az égvilágon sehová. Az égvilágon madártej felhők jöttek-mentek, a park felett elsiettek, árnyat vetve a szalonnakatonákra. Egy idő múlva a kis bolt ajtaja előtt állt a régiségkereskedő.

…dalom

2006. május 5. - Lábass Endre
Ez volt a régi Lehel piac, néha kiteresedett, néhol nejlon naptetők fedtek egyes kis tereket, hátul éppen ott volt egy kedves kanyar, fahordók mellett fordult ez a piaci Forma egy – Margit néni kisodródik, magával sodor két babakocsit, ahogy a csirkepultnál beveszi a hajtűkanyart a húspultos Laci felé.
hirdetés