hirdetés
hirdetés

Kis őszi nesz

2011. november 6. - Pályi Márk
A 21-es busz táblája többet jelentett, mint a Svábhegy, ahol a végállomása volt, az ablakkeret többet, mint a ház, a lámpafény többet, mint a család, amelyik benne lakik. - Pályi Márk befejező netnaplója vasárnapról.

Netnapló a netnaplóról

2011. november 5. - Pályi Márk
Bár az elmúlt nyolc évemből is végignaplóztam hatot, most jöttem rá, mit jelent „minden nap írni egy oldalt (ha jó lesz, ha nem)”.- Pályi Márk netnaplója a szombati napról.
hirdetés

Délután az iskolában

2011. november 4. - Pályi Márk
Igen: az volt a megnyerő benne, hogy bár tisztában voltam vele, hogy minden szavában kételkedni kell, talán – pont emiatt – nem volt édesebb annál, mint kicsit mégis elhinni, amit mond. - Pályi Márk netnaplója.

Vissza az apához

2011. november 3. - Pályi Márk
Ezen kívül azonban csak keveset rövidítettem; szeretném a hétköznapiság e álomleírásával elfödni az én keserűvé üresedett netnapomat. - Pályi Márk netnaplója csütörtökről Várady Szabolcs jegyzetével.

Az 1990-es év

2011. november 2. - Pályi Márk
Holdvilági estében Éva sétál egymaga. Hideg rázza testét. Játékos szemeivel lefele néz. Külvárosi füstszag leng, tüdőrákok főnek alapos lábosokban. - Ezen a héten Pályi Márk írja a Netnaplót.

A megszokás doktora

2011. november 1. - Pályi Márk
Boldogtalan lettem attól, hogy elkezdtem netnaplót írni, s így most már egyre inkább kockán forog az is, történik-e velem valami érdemi ezen a héten, amit megoszthatok. Gondolom, a Litera elmúlt közel évtizede során még nem volt olyan, aki a netnaplóba rokkant bele. - Pályi Márk netnaplója.

Nem tudok írni

2011. október 31. - Pályi Márk
Nem tudok írni. Ezt az olvasónak jó az eszébe vésnie, mielőtt követni kezdene engem. Csak azt nem tudom, hogyan tudnám kifejezni, hogy ennek mennyire örülök. - Ezen a héten Pályi Márk írja a Netnaplót.
hirdetés