hirdetés

Keresési eredmény a(z) „És-ajánló” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

És-ajánló

Az Élet és Irodalom 2019/3. számából

Az ÉS idei 3. számában Laczó Ferenc esszéje, Csuhai István Bernhard Schlink regényéről, Visy Beatrix Radnóti Sándor kötetéről írt. Vers Szolcsányi Ákostól és próza Bodor Ádámtól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

És-ajánló

Az Élet és Irodalom 2019/02. számából

Az ÉS idei 2. számában Láng Zsolt köszönti Balla Zsófiát. Szilasi László esszéje, Selyem Zsuzsa Röhrig Géza kötetéről, Margócsy István Visy Beatrix kritikagyűjteményéről, Stőhr Lóránt pedig Reisz Gábor új filmjéről írt kritikát. Vers Ozsváth Zsuzsától és próza Turi Tímeától. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

És-ajánló

Az Élet és Irodalom 2019/01. számából

Az ÉS idei 1. számában Almási Miklós esszéje, Deczki Sarolta és Kácsor Zsolt kritikája Tar Sándor posztumusz könyvéről. Fáy Miklós az Óbudai Danubia Zenekar születésnapi koncertjéről, Csengery Kristóf pedig Giuliano Carmignola új Bach-lemezéről írt. Vers Krusovszky Dénestől és próza Szaniszló Judittól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

És-ajánló

Az Élet és Irodalom 2018/51-52. számából

Az ÉS ünnepi számában Földényi F. László Ottlikról, Torma Tamás a felújított Szépművészeti Múzeumról, Fuchs Lívia Jerome Robbinsról, Kálmán C. György pedig Szálinger Balázs kötetéről írt. Vers Takács Zsuzsától és próza Spiró Györgytől. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-AJÁNLÓ

Az Élet és Irodalom 2018/50. számából

Az ÉS idei 50. számában Teplán Ágnes esszéje Bergmanról. Kritika Catherine Millet és Frank Tibor könyvéről és Kossuth rádió Irodalmi újság című műsoráról. Vers Czigány Györgytől és próza Centauritól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-Ajánló

Az Élet és Irodalom 2018/49. számából

Az ÉS idei 49. számában Kálmán C. György és Bedecs László köszönti Tandori Dezsőt. Az ÉS-kvartettben Tolnai Ottó regénye. Kritika Lars von Trier filmjéről, az Erkel színház Puccini feldolgozásáról és Robert Seethaler regényéről. Vers Aczél Gézától és próza Kováts Judittól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-AJÁNLÓ

Az Élet és Irodalom 2018/48. számából

Az ÉS idei 48. számában Fehér Dávid köszönti Nádler Istvánt. Kritika Szöllősi Mátyás és Földényi F. László könyvéről és Bill Morrison Dawson City – A megfagyott város című filmjéről. Vers Lázár Bence Andrástól és próza Benedek István Gábortól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-ajánló

Az Élet és Irodalom 2018/47. számából

Az ÉS idei 47. számában Schein Gábor köszönti Takács Zsuzsát. Darida Veronika esszéje, interjú Mán-Várhegyi Rékával. Kritika Aranyossi Magda memoárjáról és Csuja László dokumentumfilmjéről. Vers Fabó Kingától és próza Jenei Lászlótól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-ajánló

Az Élet és Irodalom 2018/46. számából

Az ÉS idei 46. számában Bihari Péter esszéje, kritika Gerőcs Péter regényéről, Steven Levitsky-Daniel Ziblatt A demokráciák halála című könyvéről és a Centrál Színház Büszkeség és balítélet című előadásáról vers Nádasdy Ádámtól és tárca Radnóti Sándortól. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

ÉS-ajánló

Az Élet és Irodalom 2018/45. számából

Az ÉS idei 43. számában Vonnák Diána esszéje Kiss Noémiről, kritika Borges összegyűjtött novelláiról, Isabelle Faust koncertjéről és Milorad Krstić rajzfilmjéről. Interjú Székely Csabával, vers Kiss Ottótól és próza Totth Benedektől. – Ajánló az ÉS kulturális rovataiból.

További találatok