hirdetés

Keresési eredmény a(z) „agave” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Könyvajánló

Blake Crouch: A pokol kapujában

A festői hegyek közt található, idilli kisváros egy modern Éden… leszámítva az elektromos drótkerítést, a mindent állandóan szemmel tartó mesterlövészeket és a mindenkit megfigyelő kamerákat. - Blake Crouch A pokol kapujában című könyvéből ajánlunk részletet.

Könyvajánló

Blake Crouch: Wayward Pines

Ethan Burke különleges ügynök világos küldetéssel érkezik az idahói Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban. – Az Agave kiadónál nemrég megjelent regényből ajánlunk részletet, Makai Péter Kristóf fordításában. 

Könyvajánló

Georges Simenon: Maigret és a beharangozott gyilkosság

"Holnap, délután ötkor megölöm a jósnőt." (Picpus) Ki lehet ez a Picpus? És milyen jósnőt emleget? Vajon miért jelenti be a valószínűtlen bűntényt? Maigret széles körű ellenőrzést rendel el a levél nyomán, kockáztatva, hogy nevetségessé válik, így életében először azt várja, bárcsak valóban megtörténne a gyilkosság. – Az Agave Kiadónál nemrég megjelent regényből ajánlunk egy részletet, Barta Tamás fordításában.

KÖNYVAJÁNLÓ

Kondor Vilmos: Magda, a bestiális Népszínház utcai mindenes

"Gordon hátradőlt a székében, ujjait összefűzte tarkója mögött, és nyújtózott egyet. Tudta, hogy valami nem stimmel Valéria kérdésében, de még nem sejtette, hogy mi." - Kondor Vilmos új novellásköte megjelent az Agave Kiadónál. Ebből olvashatják el most A Nyavalya tudja című novellát nálunk.

Könyvajánló

Kondor Vilmos: A budapesti kém

Kondor Vilmos Budapest Noir című első regénye tavaly jelent meg az Agave Könyvek gondozásában, és a jövő év végig hat nyelven és legalább egy tucat országban fog napvilágot látni. A budapesti kémből ajánlunk részletet.

RECENZIÓ

Európa, ténfergő puskagolyó

Foszlányaiban bár, de megtaláljuk Kondor új könyvében azt, amit Kondor könyveiben szerethetünk, A budapesti kém félresiklása pedig vélhetően csak egy elhamarkodott lépésnek tudható be, a sorozatban és Gordon Zsigmondban még így is sok a lehetőség. - Puskár Krisztián recenziója Kondor Vilmos új könyvéről.

Az Agave kiadó ajánlata

Kondor Vilmos: Bűnös Budapest

Kondor Vilmos nemrégiben adta le a Budapest Noir folytatásának kéziratát Bűnös Budapest címmel. A regény Könyvhéten lát napvilágot, és az áprilisi Londoni Könyvvásáron mutatják be a külföldi kiadóknak a kéziratot.

Recenzió

A legéhesebb lyuk

A Bűnös Budapest legfőbb erőssége, hogy kibont egy világot, amelynek a Budapest Noir csupán apropója, illetve felütése volt. Kondor sokkal otthonosabban mozog ebben a viszonyrendszerben, ezúttal nem turista a harmincas években, és a nyilvánvaló és kötelező műfaji húzásokon túl nem hagyatkozik felesleges hatásvadászatra.

Iain M. Banks: Holtpont

Iain M. Banks
Holtpont
Agave Kiadó, 2007.
Sci-fi
418 old., 2.880 Ft
ISBN: 978 9637 118647
EAN: 9789637 118647

Laurell K. Hamilton: Árnyak csókja

Laurell K. Hamilton
Árnyak csókja
Agave Kiadó, 2007
kaland/fantasy
puhakötés
400 old., 2.580 Ft
ISBN: 9789 637 118623
EAN: 9789637 118623
További találatok

Keresési találatok a(z) Láthatás kategóriában

Átjáró Találkozások: Írók, kiadók napja

Millenáris Fogadó-Földszint (Bp, II., Fény u. 20-22.)
Kezdő dátum: 2006-01-22 13:00:00

Agave Könyvek – kiadói nap

Alexandra Pódium (Bp, V., Nyugati tér 7.)
Kezdő dátum: 2006-01-17 17:00:00