hirdetés

Keresési eredmény a(z) „buch wien” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Magyar írók a bécsi könyvvásáron

Idén tíz Duna menti országból, csaknem félszáz vendég szerepel a Donau Lounge irodalmi sorozat színpadán, a bécsi könyvvásáron. A könyvbemutatókkal és pódiumbeszélgetésekkel színesített program a frissen németre fordított kortárs magyar műveken túl további magyar vonatkozást is tartogat.

Buch Wien 2013

Wien: Buch vaddisznóraguval

Nyájas Olvasó, az a helyzet, hogy Magyarország jobban teljesít..., a mi esetünkben ez pediglen nem jelent mást, minthogy a bécsi könyvvásár jóval kisebb ugyan a frankfurtinál, viszont valamivel kisebb a budapestinél is. - November 21. és 24. között rendezték meg az idei bécsi könyvvásárt, amelyet ez alkalommal több szemszögből, kívül-belül is megtekintettünk. A helyi erő, Lesi Zoltán és kiküldött megfigyelőnk, Mesés Péter tudósítását olvashatják.

Ott jártunk

Emberi, barátságos

November végén a Bécsi Könyvvásáron jártunk, ahol betekinthettünk a magyar stand életébe, megtudhattunk sok mindent a Donau Lounge programsorozatról és könyveink sorsáról, faggathattuk Farkas Pétert, Márton Lászlót és Németh Gábort műveik német nyelvű kiadásairól, és - nem utolsósorban - elképzelhettük az adventi fényeket.

BUCH WIEN – 2012

Duna Lounge – Irodalom és kultúra a Duna-térségből

A Duna Lounge első alkalommal mutatkozik be a Duna Kulturális Klaszter egyik legnagyobb rendezvényeként a 12. Buch Wien nemzetközi könyvvásáron, 2012. november 21. és 25. között.