hirdetés

Keresési eredmény a(z) „cseh tamás” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Ezeket a könyveket várjuk ősszel – 6.

Szeptembertől minden kiadó számos új kötettel várja az olvasókat. Sorozatunk új részében az Európa Könyvkiadó és a 21. század kiadó készülő köteteit mutatjuk be. Magyar és külföldi újdonságok következnek.

Pályázat

Fényképregény-pályázat Cseh Tamás és Bereményi Géza lemezeihez

A Corvina Kiadó fényképregény-pályázatot hirdetett Bereményi Géza és Vető János közös műve, az Antoine és Desiré kapcsán. A pályázó alkotóknak a Cseh Tamás – Bereményi Géza szerzőpáros valamely lemezéhez kell fényképregényt készíteniük. A határidő: 2018. január 17.

Hír

Cseh Tamásra emlékeznek a Szigeten

Az idei Sziget immár hagyományos nulladik napján, augusztus 10-én, a Világzenei Nagyszínpadon a hazai világ- és rockzenei színtér legrangosabb képviselői Cseh Tamás emléke előtt tisztelegnek, felidézve a tavaly elhunyt dalnok életművének legjelesebb állomásait.

HÍR

Cseh Tamásra emlékeznek a Dóm Téri Adventen

Advent utolsó vasárnapján, december 20-án délután 5 órakor kezdődnek a Dóm téren azok a programok, amelyek az augusztusban elhunyt Cseh Tamásnak állítanak emléket. A negyedik gyertyát az óriás koszorún Bérczes László, Cseh Tamás személyes jóbarátja gyújtja meg. Fél 6-kor Takáts Eszter, 6 órától Róka Szabolcs és Kátai Zoltán énekli majd az ismert Cseh-Bereményi dalokat.

Recenzió

"Lee ilyen fiú"

Bérczes beszélgetőkönyve bensőséges hangulatú, egyszerre vidám és megrendítő, őszinte kiadvány lett. Cseh Tamás nyíltan beszél mítoszokról, a legendás hetvenes évekről, amikor a sors összehozta Bereményivel, de italról, rosszul végződő estekről is.

Búcsú

A halottak élén

...gitárjának rezgésszámában egyszerre szólaltak meg egy történelmében beláthatatlanul megrekedni látszó város és ország dallamai - Jánossy Lajos búcsúzik az augusztus 7-én elhunyt énekes-krónikástól, Cseh Tamástól.

GYÁSZ

Elhunyt Cseh Tamás

Hatvanhat éves korában, augusztus 7-én hosszú betegség után hunyt el a zenész, énekes, dalszerző.

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Netnapló

Szebeni András fotónaplója 5.

Szebeni András - 2012. december 28.

FOTÓNAPLÓ! - A Litera sorozatában kortárs fotóművészek képeit adjuk közre kortárs írókról. Karácsony hetén Szebeni András fotóit tekinthetik meg. Az ötödik napon a Cseh-Bereményi párosról, a Faludy Györgyről és Hernádi Gyuláról készült portrékat láthatják.