hirdetés

Keresési eredmény a(z) „czeglédi andrás” címkére

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Netnapló

A találkozás lehetősége és lehetetlensége

2000 folyóirat - 2016. június 21.

Mit jelentett a másikkal találkozni Buber és Kafka, vagyis két olyan gondolkodó számára, akiknél a – most nehezen megkerülhető germanizmus közeleg – találkozáseseménynek kitüntetett a jelentősége? – Elfolyóirat sorozatunkban a 2000 folyóirat naplóját közöljük a héten. Czeglédi András bejegyzését olvashatják keddről. 

Netnapló

Virágos jókedv

2000 folyóirat - 2012. május 27.

És a folytatás? A nyitni köll? A virágos jókedv? Mindezeken nagyot lendíthet, hogy a 2000 majdnem szegedi lap. Majdnöm. Már hallani is vélem szerk. kollégáim – ulti-nyelven szólván – kontráit és rekontráit, szubkontráit és fedáksárijait. - A 2000 folyóirat naplóját vasárnapról Czeglédi András jegyzi. 


Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Ott jártunk

Petőfi-lavina

A 2000 folyóirat tavaly indított Húsz év legizgalmasabb kötetei sorozat részeként január 10-én Czeglédi András, a lap szerkesztője beszélgetett Margócsy Istvánnal Petőfi-kísérletek című könyvéről. − Ott jártunk.

OTT JÁRTUNK

A mester hallgatása

Balassa Péter halálának tizedik évfordulóján barátai és tanítványai részvételével beszélgetést szerveztek a Nyitott Műhelyben. Czeglédi Andrással, Nagy Gabriellával, Schein Gáborral, Mártonffy Marcellel, Bán Zsófiával, Gelencsér Gáborral és Halász Péterrel Gács Anna beszélgetett. A meghitt hangulatú megemlékezésről Csutak Gabi beszámolóját olvashatják.