hirdetés

Keresési eredmény a(z) „galéria” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Könyvfesztivál 2018

A könyvfesztivál 2. napja képekben

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál második napján, pénteken sem unatkozott, aki a kilátogatott a Millenárisra. Az eseményeket és a standok közt keringő írókat és olvasókat Kis Norbert követte nyomon. – Képgaléria.

Galéria

A könyvfesztivál 1. napja képekben

2018. április 19-én, csütörtök délután megnyílt a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A Millenárison rendezett ünnepélyes megnyitón, a pódiumbeszélgetésen, a Budapest Nagydíj átadásán és a standok között Kis Norbert fotózott.

BÚÉK

Boldog új évet – 2018!

2017. december 30-án FAKE NEWS – A megtévesztés iskolája címmel tartotta irodalmi évbúcsúztatóját a Litera. A Trafóban Bán Zsófia, Bencsik Orsolya, Darvasi László, Németh Gábor, Para-Kovács Imre (dublőrrel), Potozky László, Szilasi László, Vajdai Vilmos és Méhes Csaba lépett fel, és Valuska Gábor fotózott. Galériánkkal kívánunk boldog új évet!

Galéria

Képmegnyitás képekben 2017

2017. december 11-én Oláh Gergely Máté fotós kiállítását nyitotta meg hat író a Nyitott Műhelyben. A Képmegnyitás című rendezvényen, amely egyben a Nyitott Műhely születésnapja is volt, felolvasott: Csutak Gabi, Sajó László, Zilahi Anna, Györe Balázs, Molnár Krisztina Rita és Szijj Ferenc. Tekintsék meg galériánkat. A képeket Valuska Gábor készítette.

Litera 15 – Galéria

Litera 15 – A Szerelmes Arany pályázat díjátadója

Arany János a hírek szerint egykor létezett, ám megsemmisült szerelmes és erotikus verseit olvasták fel Szerelmes Arany című pályázatunk résztvevői október 20-án a Teslában. A születésnapi rendezvényen díjakat adtunk át, a szerzők sziporkáztak, mi pedig jól mulattunk. Nézzék meg galériánkat. Felnőtt tartalom következik.

Galéria

Könyvhét képekben – 5. nap

Véget ért a 88. Ünnepi Könyvhét. Az utolsó napon, hétfőn is kint jártunk a Vörösmarty téren. Valuska Gábor fotózott.

Galéria

Könyvhét képekben – 1. nap

2017. június 8-án, csütörtökön elkezdődött a 88. Ünnepi Könyvhét. Az esemény központi helyszínén, a Vörösmarty téren ott volt fotósunk, Valuska Gábor is. Képgalériánkat láthatják az első napról.

Galéria

A Szépírók 20 éve képekben

Május 16-án, rendkívüli közgyűlésen ünnepelte 20. születésnapját a Szépírók Társasága. Ez alkalomból közzéteszünk egy dokumentumot az alapításról, valamint egy fényképalbumot, a tagok képeiből. – Galéria.

Galéria

Esterházy, Ottlik, Mészöly, Petri a Szépírók albumában

1997 áprilisában, 20 éve Írók Társasága néven alakult meg az önmagát az Örley-körből eredeztető Szépírók Társasága. Ebből az alkalomból az írószervezet különleges képgalériát tett közzé a Facebookon, többek között Petri György, Mészöly Miklós, Ottlik Géza, Esterházy Péter és Balassa Péter fotóival. Megmutatjuk.

Galéria

A könyvfesztivál 4. napja képekben

Elérkezett a XXIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál negyedik, zárónapja. Ez alkalommal is sok programon megfordultunk, és ott voltunk a dedikáló írók standjainál is. Kiss Norbert képeit láthatják. – Galéria.

További találatok

Keresési találatok a(z) Láthatás kategóriában

A nézőtérrel szemben: Békés Pál

Sirály, galéria (Bp, VI., Király u. 50.)
Kezdő dátum: 2008-10-22 18:00:00

A Nap utcai fiúk visszajönnek

Forrás Galéria (Bp, VI. Teréz körút 9.)
Kezdő dátum: 2008-10-09 18:00:00

Naphegy Mesefesztivál

Krisztina tér (Bp, I. a templom melletti Gesztenyésliget)
Kezdő dátum: 2008-10-04 10:00:00

Roma irodalmi est

Ráday képesház /Kartonart Galéria (Bp, IX., Ráday utca 25.)
Kezdő dátum: 2008-09-18 17:00:00

A 2007-es Stúdió Díjasok Kiállítása

Stúdió Galéria (Bp, VII., Rottenbiller u. 35.)
Kezdő dátum: 2008-09-16 19:00:00

Majális a Holdban

Holdudvar Galéria, Margitsziget
Kezdő dátum: 2008-05-15 18:00:00

Majális a Holdban

Holdudvar Galéria, Margitsziget
Kezdő dátum: 2008-05-16 18:00:00

TTT – Tábla Tologató Tárlat: Appelhoffer Péter

SPIRITUSZ Galéria (Bp, VII., Madách Imre u. 3.)
Kezdő dátum: 2008-05-05 18:00:00

A nézőtérrel szemben: Grecsó Krisztián

Sirály, Galéria (Bp., VI, Király u. 50.)
Kezdő dátum: 2008-04-02 18:00:00

Időről időre 1985

Kieselbach Galéria (Bp, V., Szent István krt. 5.)
Kezdő dátum: 2008-03-28 18:00:00
További találatok

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Gyíkműhely

2008. szeptember 12. - Sumonyi Zoltán
Ámulok, hogy milyen vékony, madárcsontú keze van, éppen olyan, mint az apjáé volt harminc évvel ezelőtt. Mintha az akkori Gáborral sétálnánk. És ettől harminc évvel fiatalabbnak érzem magam. De már nem is csak harminccal, hanem éppen hatvannal: nagyapám fogja a kezemet, gyalog megyünk át Alsó-Bélatelepről Fonyódra, a még érintetlen akácerdőn keresztül.

Hui! Kurczak?

2008. augusztus 28. – Dányi Dániel
…Magyar Vagyok Nem Turista, rovásírás, nagymagyarország, egy szittya boltos hétről hétre a pénztárgép mögött vagy a sarki padon cigizve a bejáratnál, jónapot, szerbusz, turul és túrórudi, másvalami? fejbőre borostás de egészséges, nem nem, más nem lesz (nemnemsoha) és köszi szépen és bár elintézné annyival hogy ez magyarságtudatos vásárlóknak szóló marketing és kurvára nem ő a célcsoport, sem anno a vidéki rokonságot sem nemeléggé magyar százezreket nem ő nem ez a srác itt…

Ábécéleves és fagylalt

2008. augusztus 26. – Dányi Dániel
Mindent ki lehet rakni a betűtésztából, akár benne van a levesben, akár nincs, önnönmagán túlmutat, így nem is nagy baj, hogy kicsit túl csípősre sikerült, vagy hogy nem lett olyan frappáns az a citromhéjas-tárkonyos-kapros bevadítás. Szabad szellemű leves, és kellő türelemmel kibetűzhető belőle Marcus Aurelius meg ez az egész naplóbejegyzés, talán a Dexion-Salgót leszámítva, elvégre a varázslevesnek is lehetnek averziói. Emlékszem, milyen sok csúnya szót kiraktam tányérjaim szélére annak idején.

Ilyen egyszerű

2008. július 25. – Czapáry Veronika
Az irodalom világában is mindig megkeresem az olyan apákat (és mivel főleg férfiakból vannak összegyúrva a szerkesztők, ez nem nehéz), akiknek tuti nem kellenek a szövegeim és akkor azon izélek hetekig. Ahelyett, hogy annak örülnék, ami van, hogy a weboldalam óta, számos visszajelzést kaptam, érdemes azt csinálni, amit csinálok, mert nagyon sokan rákattannak.

Kalandozások Kora

2008. január 30. - András Sándor
Nem írhatom most ide, hogyan vitáztunk majd egy óra hosszat. Én azon az állásponton voltam, hogy ha felelősséget érzek, akkor nem azért, mert bízok abban, hogy megélem az eredményét, hanem azért, mert most azt tartom helyesnek. Ami viszont a kategorikus imperatívuszt illeti, amikor a magam számára helyesnek tartok valamit, nem azzal az igénnyel teszem, hogy az mindenki számára elfogadható maxima lehessen.

Renoir

2007. december 20. – Böszörményi Zoltán
Nézegettem, megcsodáltam, majd úgy döntöttem, belépek az üzletébe, s az ár tekintetében alkudozni fogok önnel.
Mégis, mintha valami azt súg, ne vegyem meg ezt a festményt, ugyanis a világot fosztanám meg egy remekmű élvezetétől. Hiszen ahogyan ismerem magam, amint az enyém lesz, merő önzésből el fogom zárni.

Lófej az ágyunkban

2007. október 30. - Kozák Ignác Tibor
Nálam az un. „Párna szám”, ahol a borító egy kispárna valódi tollal - szedegettem is, mikor kibontottam a lapot, belül pedig egy dupla gerinccel ellátott fekete 90 gr. műnyomó papírra fehérrel írt szöveg, minőségi szerkesztéssel! Külsejében és belbecsben is impozáns lap. A könyvhét kapcsán jártak már Pesten, akkor az Újnautilus szervezett egy bemutatót.

Panasz-napok

2007. június 18. - Szőnyei György
Szóval, naplóírás helyett, (már) hosszú évek óta, a számomra utálatos dolgok sorát gyűjtöm, rögzítem. A hétköznapok szigorúan minimális terjedelmű, és azonos nézőpontú reflexióit - szép sorban.

Olvasási tempó: Molto Moderato

Cenzúra volt egykoron, ma szerkesztés a neve

2007. január 5. – Balogh Robert
Ez olyan veszedelmes mennydörgés lett volna? A jópofaságnál több, a valóban használható javaslatnál kevesebb, de másfél percben mondjon valaki ennél magvasabbat! Utóbb még hozzátettem volna, hogy a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) inkább legyen egy nappal rövidebb, de hozzanak ide legalább egy, a fesztivált fémjelző világsztárt. Hát igen, ennyire beszari a helyi média, ugyanis kihagyták ezt másfél gondolatot, látszott is, hogy ott vágtak, ahol nem lehetett volna.

Búcsú

2006. december 10. - Zemlényi Attila
Mindig tudtam, hogy a kultúrának hősök kellenek. Most búcsú a fegyverektől. És tőled is kedves naplóolvasó, már ha létezel, megtiszteltél a fáradságoddal, hogy belém pillantottál.  Írtam egy kicsit, te olvastál egy kicsit, tiszta sor, fej meg írás. Még kihasználnám az alkalmat és meghívnálak. Találkozhatunk péntek este a Galéria IX-ben, mondjuk hat körül, ha neked is jó, Ráday u.47.
További találatok

Keresési találatok a(z) Haddszóljon kategóriában

Hundertwasser biográfia:magyarul

 Száz víz Egy Hundertwasser nevű bélyeg, épület, telefonkártya-tervező, festmény és kertitörpe -tervező vagabund vette fel ezt a nevet, aki mentsvárnak tekintette a vizet, menedéknek, s hajóját is...