hirdetés

Keresési eredmény a(z) „ibsen” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Bajnóczy Zoltán versei

Lábujjhegyen és -völgyön gravitálunk a csend felé Bajnóczy Zoltán költeményei mentén, melyek idén jelennek meg kötetben Ahogy címmel.

Gintli Tibor–Schein Gábor: Az irodalom rövid története

Gintli Tibor–Schein Gábor
Az irodalom rövid története
A realizmustól máig
Jelenkor Kiadó, 2007.
640 oldal, 4.500 Ft
ISBN 9789636764388

Pasziánsz, vad kacsák, gazemberek és hősök

Helene Uri írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt írásokat a dossziék között az Ibsen-év dossziéban olvashatják.

Olvasatok

Mari Lending írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt írásokat a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

Pernille Rygg: Örökké aktuális, ha ha ha

Pernille Rygg írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt írásokat a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

A bűn

Finn Skarderud írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt három írást a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

A szabadakaratú asszony

Shabana Rehman írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt három írást a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

Kísértetek

Tore Rem írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt írásokat a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

Hedda Gabler Hollywoodban

Audun Engelstad írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt három írást a kapcsolódó anyagok között olvashatják.

Amit Helmer mondott

Brit Bildoen írása az Ibsen-emlékév kapcsán készült tizenkét írás egyike. Az elkövetkező hónapokban a sorozat valamennyi darabját közöljük. Az írások nyomtatásban a Magyar Lettre Internationale ezévi számaiban jelennek meg. A korábban közölt három írást a kapcsolódó anyagok között olvashatják.
További találatok

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Gellért, ahol a part szakad

2005. 07. 20. - Oláh Lehel
          Na ennyit az álnevekről.
          Meg még annyit, hogy amikor ’92-ben szerepeltem a költészetnapi műsorban, Lengyel Gellért néven martam föl a lóvét. Aztán erre a névre érkezett később a felszólítás, hogy fizessem be a nem tudom hány százalék nyugdíjhozzájárulást. Haha. Lengyel Gellért nem vált jogosulttá a nyugdíjra.

Keresési találatok a(z) Láthatás kategóriában

Isten éltessen Hedvig Ekdal! /színház vacsorára


Kezdő dátum: 2005-02-19 19:00:00
Bp, IX., Liliom u. 41.

Isten éltessen Hedvig Ekdal! /színház vacsorára


Kezdő dátum: 2005-02-18 19:00:00
Bp, IX., Liliom u. 41.

Henrik Ibsen: Peer Gynt

Thália Régi Stúdió (Bp, VI., Nagymező u. 22-24.)
Kezdő dátum: 2005-10-14 19:00:00