hirdetés

Keresési eredmény a(z) „kamondy imre” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Kiállítás

Kamondy Imre: Kosztya – Borsándi Balázs képéhez

Az ikonok mellett titokban profán festményeket is alkotott, de ezeket csak Kosztyának, Zsenyának meg a Doktornak mutatta meg. Képein visszatérő motívumok a magányos farkasok, a helybeli kocsma törzsvendégei, és lányok háttal, pohárral a kézben. – Kamondy Imre Borsándi Balázs festményéhez írt szövege augusztus 3-án, a kiállítás finisszázsán hangzik el a Pótkulcsban.

Kiállítás

Ménes Attila: Egy titokzatos férfi – Kamondy Imre képeihez

A titokzatos férfi egy borús októberi reggelen, kalapját mélyen a szemére húzva lép ki az utcára. Így jár-kél az idegen városokban. – Kamondy Imre képeihez Ménes Attila írt egyperceseket, melyek augusztus 3-án, a kiállítás finisszázsán hangzanak el a Pótkulcsban.

A hónap szerzője

Németh Gábor: A HAZUGSÁGRÓL, avagy amit a paci himbál

elskillstunában az emberek örömükben sírnak, de annyit, hogy csatornákat kellett kialakítani a könnyeknek a régi főútvonalak helyén, értelemszerűen aztán kisvártatva meg is jelentek az első sirályok, az elskillstunaiak a halaktól álmodnak – A hónap szerzője, Németh Gábor Kamondy Imre képeiről.

Könyvajánló

Kamondy Imre: Kacat király a Limlomok földjén

"Gyűjtött mindent, ami bóvli, / Kamrát, kacat, hóbelevanc. / Udvarán nagy limlomhalom, / Vacak, pöcök, kötélgubanc." - Kamondy Imre Kacat király a Limlomok földjén című, Rontó Lili Illusztrációval a Könyhétre megjelenő verses meséjéből ajánlunk részletet a Csodaceruza Kiadónak köszönhetően.